Capturas de pantalla del iPad

Descripción

4Mvideo – står for ’mere motion med motiverende video’.

Download appen og hent vores demovideo, så kan du gratis prøve eksempler på E-cykelture med 4Mvideo.

Med 4Mvideo, en motionscykel og en bevægelsessensor monteret på pedalarmen, kan man E-cykle indendørs til stemningsfulde cykelvideoer i skov og by. Sensoren sender trådløst information til appen om cykelaktiviteten og 4Mvideo-appen afspiller den valgte cykelvideo, i takt med pedaltrådet.

Løsningen er meget enkel at bruge, har et lavt prisniveau og udemærker sig ved at pårørende, f.eks børn og børnebørn kan lægge film ind, som man kan se når man træder i pedalerne. Cykling kan dermed blive både motion og en aktivitet, der bringer generationer sammen.

På 4Mvideos ’video-bibliotek’ kan familie og venner uploade videomateriale og lave cyklevideoer. Videoer kan korrigeres for kamerarystelser og kombineres med belønningssekvenser, inden de frigives som personlig eller offentlig ’4Mvideo-cykelvideoer’.

De virtuelle cykleture hentes fra videobiblioteket og lægges direkte ind i 4Mvideo-appen på tabletcomputeren……så man kan cykle uden at have internetforbindelse.

Man træder i pedalerne, måske til en video fra en tur i skoven tilsat stemningsfyldt musik af Carl Nielsen; eller måske er det en video fra området hvor børnene voksede op. Det kunne også være en konkurrence med børnebørnene om hvem der hurtigst kan cykle op ad hovedgaden og tilbage igen. Eller måske noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

Novedades

Versión 1.2.3

Norsk sprogudgave

Privacidad de la app

El desarrollador, 4Mvideo IVS, ha indicado que las prácticas de privacidad de la app pueden incluir la gestión de datos descrita a continuación. Para obtener más información, consulta la política de privacidad del desarrollador.

No se recopilan datos

El desarrollador no recopila ningún dato en esta app.

Las prácticas de privacidad pueden variar, por ejemplo, dependiendo de tu edad o de las funciones que uses. Más información

Compatibilidad

  • En familia

    Hasta un máximo de seis miembros de tu familia podrán usar esta app si tienes En familia activado.

También te puede interesar