iPad-skjermbilder

Beskrivelse

4Mvideo – står for ’mere motion med motiverende video’.

Download appen og hent vores demovideo, så kan du gratis prøve eksempler på E-cykelture med 4Mvideo.

Med 4Mvideo, en motionscykel og en bevægelsessensor monteret på pedalarmen, kan man E-cykle indendørs til stemningsfulde cykelvideoer i skov og by. Sensoren sender trådløst information til appen om cykelaktiviteten og 4Mvideo-appen afspiller den valgte cykelvideo, i takt med pedaltrådet.

Løsningen er meget enkel at bruge, har et lavt prisniveau og udemærker sig ved at pårørende, f.eks børn og børnebørn kan lægge film ind, som man kan se når man træder i pedalerne. Cykling kan dermed blive både motion og en aktivitet, der bringer generationer sammen.

På 4Mvideos ’video-bibliotek’ kan familie og venner uploade videomateriale og lave cyklevideoer. Videoer kan korrigeres for kamerarystelser og kombineres med belønningssekvenser, inden de frigives som personlig eller offentlig ’4Mvideo-cykelvideoer’.

De virtuelle cykleture hentes fra videobiblioteket og lægges direkte ind i 4Mvideo-appen på tabletcomputeren……så man kan cykle uden at have internetforbindelse.

Man træder i pedalerne, måske til en video fra en tur i skoven tilsat stemningsfyldt musik af Carl Nielsen; eller måske er det en video fra området hvor børnene voksede op. Det kunne også være en konkurrence med børnebørnene om hvem der hurtigst kan cykle op ad hovedgaden og tilbage igen. Eller måske noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

Hva er nytt

Versjon 1.2.3

Norsk sprogudgave

Apper og personvern

Utvikleren, 4Mvideo IVS, har indikert at appens personvernpraksis omfatter håndtering av data som beskrevet nedenfor. Mer informasjon er tilgjengelig i utviklerens personvernerklæring.

Data innsamles ikke

Utvikleren samler ikke inn data fra denne appen.

Personvernpraksis kan variere, for eksempel basert på funksjonene du bruker, eller alderen din. Les mer

Støtter

  • Familiedeling

    Opptil seks familiemedlemmer kan bruke denne appen hvis Familiedeling er aktivert.

Du vil kanskje også like