Knauf Shqip 4+

Informata, skeda, kalkulatori

Urim Murati

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni knauf eshte krijuar per ti dhene konsumatorit ( arkitekt, inxhinier apo perpunues) nje mjet praktik per te mare informacion te shpejte dhe lehtesisht te kuptueshem.

Aplikacioni eshte ndertuar ne menyre te tille qe informacioni te jete i ndare ne kategorite kryesore te fushes se ndertimit ku operon knauf. Ne aplikacion gjeni seksionin e broshurave, skedave teknike apo materialeve te marketingut per cdo nevoje te perdoruesit. Po ashtu eshte krijuar mundesia per perdorues te fushave te ndryshme te regjistrohen per te mare pjese ne trajnime dhe evente te cilat kryhen rregullisht gjate vitit.

Seksioni per arkitektet eshte i plotesuar me detajet CAD te cilat i vijne ne ndihme ne punen e perditshme arkitekteve dhe inxhiniereve.

Interesant eshte dhe kalkulatori i sasise se materialeve per sistemet kryesore i cili lehteson punen e perpunuesve apo preventivuesve.

Ky aplikacion mbetet ne ndertim dhe plotesim gjate gjithe kohes me kerkesat e tregut dhe sugjerimet e perdoruesve.

What’s New

Version 1.1

Some bug fixing

App Privacy

The developer, Urim Murati, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities