iPhone Screenshots

Description

De SamenGezond app helpt jou gezonder te leven. Maar wat is nou precies gezond? Hoe kan je er eenvoudig voor zorgen om gezond te worden, te zijn en te blijven? En hoe kan je zelf makkelijk verbeteringen aanbrengen?

Intuïtief heb je misschien wel een idee hoe het er voor staat met je gezondheid, maar hoe zit het nou echt? Met de SamenGezond app geven we je inzicht in jouw gezondheidssituatie middels een score. Je persoonlijke fitscore wordt dagelijks op 3 onderdelen berekend: je lichamelijke conditie, mentale gesteldheid en de dagelijkse keuzes rond onder meer voeding en beweging. Je kan verschillende apps en apparaten (zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper etc.) aan de SamenGezond app koppelen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast biedt SamenGezond handige tips en een online coach die je adviseert en stimuleert gezonde keuzes te maken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.

What’s New

Version 2.6.0

Mede dankzij de feedback van onze deelnemers verbeteren we continu de app.


Via deze update zijn verschillende technische en visuele optimalisaties doorgevoerd. Daarnaast is er een nieuwe versie van het ik-scherm. Hierin laten we zien welke volgende stap voor jou beschikbaar is in SamenGezond.


SamenGezond zit niet stil. Ben je benieuwd naar onze laatste wijzigingen en updates? Bekijk het op samengezond.nl/status.

Information

Provider
Stichting Menzis Beheer
Size
79.5 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

  • Siri

    Get things done within this app using just your voice.

More By This Developer

You May Also Like