iPhone Screenshots

Description

TWOACT är framtagen för att arbeta med de tio vanligaste problemområdena. Framtagen av terapeuter och behandlare som ett redskap för hjälp till självhjälp.

Twoact är friskvård för insidan.
Vi tycker det är lika självklart att ta hand om vår mentala del likväl som vår kropp.

När en person söker professionell hjälp för problem med sömn, stress, ångest, beroendeproblem, missbruk, låg självkänsla m.fl. börjar varje terapisession med ett bedömningssamtal. Där kartläggs ditt liv och dina olika beteenden. Tillsammans med behandlaren ser ni över vilka delar som påverkar ditt liv och vad som trigger dina beteenden och hur ni sen kan arbeta med det.

TWOACT är framtagen som vägledning. Det är en hjälp till självhjälp. Applikationen innehåller information, verktyg, kartläggning och råd & tips som arbetas med i olika behandlingsformer. Med denna applikation kommer du få mängder med tips, förklaringar och förståelse för varför många av oss hamnar i perioder med beroende och beteendeproblematik.
Twoact är diskret och anonym, bara för dig.


TWOACT prenumeration:

- Med TWOACT kan du prenumerera på veckovis innehållsuppdateringar och obegränsad tillgång till premiumfunktionerna.

- Du får tillgång till alla tillgängliga funktioner och får veckovisa uppdateringar under hela prenumerationen.

- Prenumerationspriserna är 40 Kr per månad eller lika med samma prisnivå som "Apples App Store Matrix" bestämmer i andra valutor.

- Du kan avbryta en prenumeration eller 3 dagars gratis försök när som helst via abonnemangsinställningen via ditt iTunes

-konto. Detta måste göras 24 timmar före slutet av gratisperioden eller prenumerationsperioden för att undvika att debiteras för en ny period.

- Prenumerationen förnyas automatiskt om inte du väljer att avsluta minst 24 timmar före slutet av den aktuella perioden. Avbeställning av pågående prenumeration går inte under aktiv prenumerationsperiod. Eventuellt oanvänd del av en ledig period, förverkas när användaren köper TWOACT abonnemang.

Användarvillkor: https://app.twoact.com/terms
Sekretesspolicy: https://app.twoact.com/privacy

What’s New

Version 2.0.2

- Förbättringar av användargränssnitt
- Funktionsförbättringar

Information

Provider
Twoact AB
Size
24.7 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Swedish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like