Screenshots

Description

De applicatie AEX Index is dé oplossing voor iedereen die alle financiële informatie in één applicatie wilt kunnen controleren. Actuele beurskoersen van meer dan 40 bedrijven op CFD koersen zoals de aex realtime volgen? Download nu deze applicatie en zie wat er allemaal mogelijk is!

AEX Index biedt de aandelenkoersen van meer dan veertig bedrijven op verschillende markten. Met bedrijven van de AEX, BEL20 en NASDAQ krijgt u een zowel nationaal als internationaal aanbod van informatie.

Dit werkt ook door in de nieuwsfunctionaliteit. In AEX Index kunt u het nieuws volgen van al uw favoriete nieuwsbronnen zonder constant een nieuwe applicatie of website te moeten openen. Wij bieden het nieuws aan van Elsevier.nl, NU.nl, Telegraaf.nl, Volkskrant.nl, Quote en ABC News.

In deze app kunt u ook verschillende brokers vergelijken. Dit zijn bedrijven die CFD beleggen aanbieden. De term CFD staat voor Contract For Difference. CFD beleggen heeft enkele voordelen ten opzichte van de traditionele manier van beleggen. Een van de voordelen van CFD beleggen is dat u dit kunt doen waar en wanneer u maar wilt. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een telefoon, tablet of laptop! De hefboomwerking maakt het mogelijk om te beleggen met kleine bedragen, hoe dit precies werkt kunt u in de cursus terugvinden. Tot slot kunt u ook geld verdienen als de koers daalt, mits u dat hebt voorspeld.

AEX Index biedt ook een cursus online beleggen aan. De cursus is leerzaam voor zowel beginnende- als ervaren beleggers. In de cursus van zeven stappen leert u in 30 minuten alle basiskennis die u nodig heeft om te beginnen met online beleggen.
De zeven stappen van de cursus zijn:
Stap 1: Beleggen in de AEX;
Stap 2: Beleggen in de AEX via een broker;
Stap 3: Methode 1 voor beleggen in de AEX;
Stap 4: Methode 2 voor beleggen in de AEX;
Stap 5: Risicomanagement;
Stap 6: Praktische zaken;
Stap 7: Beginnen met beleggen in de AEX.

In de applicatie kunt u ook de broker vinden die het beste bij u past!

Wilt u de actuele beurskoersen volgen, een allround aanbod van financiële informatie ontvangen of de broker vinden die bij u past? Download dan nu de applicatie AEX Index en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is!

Disclaimer: AEX Index is gemaakt door AdsVentures Internet Media BV en is niet officieel verbonden aan de AEX.

What’s New

Version 1.0.6

Deze app is door Apple bijgewerkt voor gebruik van het nieuwste ondertekeningscertificaat van Apple.

- Prestatieverbeteringen

Information

Seller
AdsVentures Internet Media B.V.
Size
18.4 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like