27.al 4+

Lajmi i fundit në kohë reale‪!‬

New Media Communications Sh.p.k

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free

Screenshots

Description

27.al është faqja kryesore e lajmeve për të gjithë shqiptarët në Çamëri, Shqipëri, Kosovë dhe kudo ndodhen!
Portali ynë përfaqësohet nga një grup gazetarësh të rinj, që synojnë të sjellin lajmin me shumë profesionalizëm dhe etikë, në mbrojtje të së vërtetës.

What’s New

Version 1.3

Notifications fixes.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, New Media Communications Sh.p.k, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Sports
Business
Sports
Food & Drink
News
Food & Drink

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News