ALERT.AL 4+

Shahin Dokuzi

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Qendra ALERT është organizatë jofitimprurëse (OJF), për mbrojtjen e konsumatorit, si dhe ka ne fokus krijimin e emisioneve televizive dhe portaleve ne favor te mbrojtjes dhe edukimit te tij.

What’s New

Version 2.0

Ne e përditësojmë rregullisht aplikacionin tonë për ta bërë atë edhe më të mirë për ju.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

App Privacy

The developer, Shahin Dokuzi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

News
News
News
News
News
News