Screenshots

Description

Antikom është përpjekje nga historianë të pavarur që kanë gjurmuar dhe mbledhur atë lloj materiali.

Antikom është përpjekje nga historianë të pavarur që kanë gjurmuar dhe mbledhur atë lloj materiali që do t'iu bëj te kuptoni formën e vërtetë të fenomenit më kriminal të historisë "komunizmit".

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

App Privacy

The developer, Leotrin Elmazi, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like