Auto Alberti 4+

Avdyl Kurhasku

    • 5.0 • 3 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Auto Alberti është një zgjidhje inovative që vjen në ndihmë të të gjithë pasionantëve të veturave për të gjetur dhe shfrytëzuar informacionin e tyre me lehtësi dhe kënaqësi.
Me kujdes të veçantë ndërtuar për t'ju ofruar një eksperiencë të pashembullt, ky aplikacion është shpallja e teknologjisë moderne për menaxhimin e informacionit të veturave.

Veçoritë kryesore të Auto Alberti:


1. Lista e Veturave: Shfletimi i një game të gjerë veturash është tani i lehtë dhe intuitiv, përvoja juaj fillon me një listë të përzgjedhur të veturave në dispozicion, të shoqëruar me imazhe dhe informacione thelbësore për secilën prej tyre.


2. Markat: Nëpërmjet Auto Alberti, mund të hulumtoni veturat sipas markës së preferuar, aplikacioni ynë i lejon ju të thelloheni në botën e një markë specifike dhe të zbuloni të gjitha modelët që ofrohen.

3. Favoritet: Ky opsion është një mundësi e veçantë për ata që dëshirojnë të kenë qasje të shpejtë në veturat e preferuara, dhe te krijoni nje liste, ju keni mundësinë të krijoni një llogari personale dhe të krijoni listën tuaj të veturave të preferuara.

4. Kërkim i Shpejtë: tek menyja "Veturat" Auto Alberti ofron një kërkimi filter të avancuar që ju ndihmon të gjeni veturat dhe detajet e tyre në një çast.

5. Privatësi dhe Siguria: Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj, u keni kontrollin plotë mbi të dhënat tuaja dhe mundësinë të fshini llogarinë tuaj në çdo kohë përmes menysë 'Profile',

Aplikacioni Auto Alberti është shokëtari i besueshëm që ju ndihmon të navigoni në botën e veturave me lehtësi dhe argëtim.
përvoja juaj në gjetjen e veturave të ëndrrave bëhet më e thjeshtë dhe më e këndshme se kurrë, shkarkojeni tani dhe bëhuni pjesë e rrugëtimit tonë të përbashkët drejt shijimeve më të mëdha të automobilizmit.

6. Lokacioni: Prishtinë - Kosovë

What’s New

Version 1.9

Bug Fixed

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

App Privacy

The developer, Avdyl Kurhasku, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

RentaCar Mani
Lifestyle
RentaCar Geti
Lifestyle
Aste Group RD
Lifestyle
Apollo Rentacar
Lifestyle
Gerqina Group
Lifestyle
Adi Barber
Lifestyle

You Might Also Like

Pro Real Estate
Lifestyle
Comodita Home
Lifestyle
Shpi.al
Lifestyle
Raporto Brengen Tuaj
Lifestyle
Dua Dating App - Find The One
Lifestyle
Hello - Talk, Chat & Meet
Lifestyle