Dora e Pare 4+

BKT

Designed for iPhone

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Dora e pare është platformë online për menaxhimin dhe listimin e pronave të paluajtshme dhe automjeteve.
Qëllimi ynë është të krijojmë një urë lidhëse të qëndrueshme për shitësit dhe blerësit duke ofruar një shërbim gjithëpërfshirës
i cili i përshtatet nevojave të klientit, qoftë shitje apo blerje.

Ne çdo ditë e më shumë jemi duke e zhvilluar teknologjinë dhe komunikimin tonë për t'u siguruar klientëve tanë një hapësirë për
zgjedhjet më të mira në shitjen dhe blerjen e aseteve të tyre duke e marrë shërbimin më të mirë në të njëjtën kohë.

Platforma Dora e Pare përfshin përzgjedhjen më të mirë të partnerëve tregtarë, agjensioneve të patundshmërisë, auto salloneve
dhe individëve të përfshirë në procesin e blerjes dhe shitjes së pasurive të paluajtshme dhe automjeteve.
Ne ju mundësojmë të kërkoni dhe gjeni pasuri të paluajtshme dhe automjete, dhe ju lehtësojmë mundësinë e financimit
përmes para-aprovimit të kredisë për blerjen tuaj.

What’s New

Version 1.2

Permiresime te pergjithshme

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, BKT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • User Content
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Eurosig
Business
epara
Finance
Insurex SIP
Business
Posta Beki
Business
Swinto
Finance
Pago.al
Finance