Screenshots

Description

Easy Albania është një aplikacion që ofron një shumëllojshmëri produktesh dhe shërbimesh në një marketplace të vetëm. Easy Albania është krijuar për t’i ofruar konsumatorit lehtësi dhe siguri në kryerjen e blerjeve online si dhe shërbimeve që ai kërkon.

Easy Albania u ofron gjithashtu mundësinë bizneseve të regjistrohen dhe të krijojnë dyqanin e tyre online fare thjesht dhe me supportin dhe asistencën e stafit tonë në çdo hap. Easy Albania është një marketplace ku ju mund të ekspozoni dhe reklamoni produktet tuaja përpara mijëra klientëve potencial duke i dhënë kështu mundësinë biznesit tuaj të rris brandin si dhe të ardhurat nga shitjet.

What’s New

Version 1.0.1

Bugfix and performance improvements.

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
14 Ratings

14 Ratings

Xeka.Rock ,

Top

Perfekt i thjeshte dhe i plote si aplikacion!

DorianQ1 ,

Pafundesi sherbimesh dhe produkesh!

Shume i thjesht ne perdorim dhe mundesi te gjesh gjithcka, si sherbime si produkte.

App Privacy

The developer, Easy Albania Sh.p.k., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Other Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like