iPhone Screenshots

Description

Eurosig, kompani e konsoliduar në tregun e sigurimeve, është e shtrirë në gjithë territorin e Republikës së Shqipërisë dhe Kosovës.

Zgjerimi i rrjetit të shitjes, pozicionimi në tregun e sigurimeve me një rritje të ndjeshme dhe relativisht të shpejtë, ka ardhur si rezultat i një pune të vazhdueshme dhe i një stafi të kualifikuar të saj. Eurosig sh.a. për katër vitet e fundit është klasifikuar si kompania me rendimentin më të lartë të rritjes në tregun e sigurimeve.

Eurosig ofron zgjidhje të përshtatshme të sigurimit që zhvillohen në një botë në ndryshim dhe për këtë qëllim ka në dispozicion personel të aftë e profesionist, dinamik dhe kompetent të vërtëtë.

Duke pasur parasysh synimin e kompanisë për të qenë lider në fushën e sigurimeve, klientët kanë rastin që në telefonin e tyre të kenë në shfrytëzim edhe aplikacionin mobil Eurosig, që përveç informacioneve më të reja rreth produkteve të kompanisë, sjell edhe për herë të parë në Ballkan mundësinë për pagesa të polisave të sigurimit në mënyrë të shpejtë dhe online, direkt nga pajisja mobile.

Disa prej veçorive të aplikacionit janë;
Informacionet më të fundit
Mundësia për blerje online të polisave
Qasja në shërbime emergjente
Qasja në llogari personale dhe pasqyra e saj
Qasja në shërbime e informacione për biznese, etj.

Shkarkoni aplikacionin dhe qëndroni të informuar nga shërbimet dhe informatat më të fundit prej Eurosig.

What’s New

Version 1.3

UI Fixes for 6.5 screens

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, APPSIX SH.P.K., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like