iPhone Screenshots

Description

E themeluar në vitin 1991, EXFIS është një grup i kompanive private të fokusuara në tregtimin dhe furnizimin me derivate. EXFIS është një pjesëmarrës aktiv në biznesin e derivateve në Ballkan, me shërbime në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni.

Aplikacioni EXFIS, është krijuar me qëllim që tua lehtësojë klientëve aktual dhe klientëve potencial, qasjen në derivatet që konsumojnë dhe kursimet që bëjnë në baza ditore apo mujore, duke qenë anëtarë të Klubit EXFIS. Ky në fakt është edhe aplikacioni i parë në Kosovë dhe rajon nga një kompani derivatesh, që ka si synim përmirësimin e shërbimeve ndaj klientit. Në mes tjerash EXFIS si aplikacion mobil mundëson:

- Regjistrim në Klubin EXFIS
- Kursime në çdo litër të blerë duke qenë anëtarë i Klubit EXFIS
- Skano dhe verifiko anëtarësinë direkt përmes aplikacionit mobil
- Pasqyrë e detajuar e kursimeve dhe shpenzimeve brenda aplikacionit, të sinkronizuara në kohë reale
- Shikimi i transaksioneve të detajuara qoftë për individë apo pronar biznesesh
- Përmbledhje mujor e transaksioneve në derivate, markete si dhe përmbledhje e kursimeve
- Informata të detajuara në lidhje me motin në bazë të lokacionit
- Forum i dedikuar për informata nga përdorues anëekënd Kosovës për gjëra të ndryshime si aksidente, probleme me kohën, telashe në trafik, etj.
- Vlerësimin e eksperiencës pas furnizimit me derivate me qëllim të përmirësimit të shërbimit
- Gjetjen e pompës më të afërt përmes Google Maps
- Seksion i dedikuar për medie si lajme, video, shkrime, etj.
- Përkrahje 24/7

Nëse ju pëlqen aplikacioni ju lutem të ndani kohë për një review në mënyrë që edhe të tjerët të mund ta përdorin dhe ta avancojm më tutje aplikacionin. Nëse keni vërejtje apo sugjerime mund të na shkruani gjithashtu.

What’s New

Version 1.1.2

Bug fixes and overall performance improvements

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
20 Ratings

20 Ratings

iloz2o ,

Per aplikacion

Aplikacion shume i volitshem per kontrollimin e shpenzimeve te derivateve dhe opcione te tjera te nevojshme per komunikacion.

App Privacy

The developer, frakton, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like