iPhone Screenshots

Description

Gati.al është një platformë digjitale e cila shërben si pikëtakim on-line për kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve të ndryshme profesionale. Është falas dhe të mbaron punë. Gjithçka ju duhet është një llogari dhe mund të nisni nga puna. Platforma ofron shumë avantazhe për përdoruesit e saj, duke përfshirë mundësinë që të jenë vetë kërkuesit dhe ofruesit e shërbimeve që përcaktojnë kushtet për bashkëpunim, oraret dhe kostot, dhe të gjitha këto PA ASNJË DETYRIM NDAJ GATI.AL!
Ju keni mundësinë të zgjidhni midis 2500 profesionistëve të 216 profesioneve të ndryshme, dhe gjithashtu i ofrohet mundësia çdo profesionisti apo ekipi profesionistësh të regjistrohen dhe të ofrojnë shërbimet profesionale pa asnjë pagesë ndaj platformës.

What’s New

Version 2.1

- Permiresime dhe rregullime

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
4 Ratings

4 Ratings

App Privacy

The developer, Albanian Business Partner sh.p.k, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

Shopping
Education

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity