Gentli 4+

Me Gentli APP bëhesh knAPP

Kastriot Kastrati

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Me Gentli APP bëhesh knAPP. Eksploro botën e këpucëve dhe brendeve që ti do! Më shumë se 10,000 këpucë dhe shumë rroba. Zgjedh koleksionin e cilësdo sezonë që ti dëshiron dhe të trendeve të fundit të modës.

Aplikacioni zyrtar i gentli.com

Çfarë mund të përfitosh nga aplikacioni?

INFORMOHU
Ke mundësinë që të infromohesh i/e pari/a për çdo koleksion të ri, për brende të reja, për zbritjet dhe për numrat e fundit në stok.

KËRKO DHE PËRFITO
Kërko modelin që ti do për çdo event, duke përdorur mjetet ndihmëse në aplikacion dhe përfito zbritje më herët, duke mbledhur pikë.

SHIKO BRENDET MË TË NJOHURA DHE MË TË KËRKUARA
Eksploro brendet më të kërkuara dhe infromohu për më të rejat e tyre:

Vagabond

Ciciban

Clarks

Imac

Vizzano

Steve Madden

Ecco

Fly fot

Ambitious

Bronx dhe shumë të tjera….

KARTAT E LOJALITETI NË knAPP

A e di që me aplikacionin knAPP mund të fitosh kartën e lojalitetit? Në bazë të blerjes që ti bën, ti do të shpërblehesh me njërën nga 5 kartat e lojalitetit: Standard, Silver, Gold, Platinum dhe Diamond. Për çdo blerje, ti do të jesh më afër çdo oferte shtesë që mund të përfitosh nga aplikacioni.

What’s New

Version 3.1.3

The final price includes shipping cost

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
9 Ratings

9 Ratings

not_you_again ,

.

I placed order in the app for two pair of shoes that were available and but they never left warehouse.
After 1 week I contacted the customer care and asked them about my order, they responded with "We are going to make a solution".
2 weeks later than that I contacted them again and they told me that they don't have them in stock.

App Privacy

The developer, Kastriot Kastrati, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Suna Sport
Shopping
Viva Fresh
Shopping
Label NUE
Shopping
Perla Shop
Shopping
Maxx Group
Shopping
Paketos
Shopping