JOQ Albania 12+

Jeta Osh Qef

    • Free

Screenshots

Description

Krijuar më 5 shkurt 2010, Jetaoshqef është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët. Gjithashtu, Jetaoshqef funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj..

What’s New

Version 1.2.4

new tabs

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
36 Ratings

36 Ratings

Niwpg ,

Superb

Shume i lehte ne perdorim dhe i shpejte, me i shpejte se ne web

gent-ian ,

Good Job

Shume i mire, bravo

rp0808 ,

Support dark mode

Ios i ri lejon qe te zgjedhem themen dark ose light, programuesit duhet te bejne disable qe aplikacioni te mos jete me dy thema. Pasi aplikacioni del me sfond te zi dhe me shkrim te zi po ashtu dhe nuk arrihet te lexohet

App Privacy

The developer, Jeta Osh Qef, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment
Entertainment