List Albania 4+

Platforma e Listimeve List.al

LIST ALBANIA SH.P.K

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

List eshte nje platforme Listimesh, e cila lidh ne menyre te thjeshte dhe te sigurt shites dhe bleres, gjithashtu edhe kompani dhe punonjes.
Ne List mund te listosh ne 4 kategori kryesore:
List Automjete
List Market
List Prona
List Punë

Misioni yne eshte te lidhim perdorues dhe te krijojme komunitete me mundesi ekonomike per te gjithe.

Per Shites:
Ne ju ofrojme nje hapesire te sigurt per produktet tuaja. Sendet, automjetet ose edhe pronat imobiliare tuajat kane nje vend ne List.
Ne fitojme kur ju keni sukses.

Per Bleres:
Eksploroni mundesite per produkte te ndryshme me cmime te arsyeshme, gjithashtu mund te negocioni deri ne cmimin qe kerkoni. Thjeshte, sigurt, List.

Gjeni oferta në rrethin tuaj ose me tej! List e bën blerjen dhe shitjen e produkteve tuaja të shpejte dhe lehtë.
Ne List do të gjeni atë që kërkoni - qoftë e përdorur, e re, dhe gjithashtu edhe pune.

What’s New

Version 2.0

Bug Fixes
Optimizations
Added Map Search Feature

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
17 Ratings

17 Ratings

AlbNoel ,

Shume nice.

Interface i mire dhe shum i thjeshte. Nuk eshte i avashte . 10/10

entonspahiu ,

I thjeshte dhe eficient

Mjaft i thjeshte per tu perdorur. Pergezime.

App Privacy

The developer, LIST ALBANIA SH.P.K, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping