iPhone Screenshots

Description

Çdo ditë përmirësohemi për ty, ndaj sjellim aplikacionin My Telekom të përditësuar!
Vazhdo të kesh kontroll të plotë mbi numrin dhe llogarinë tënde, me një design të ri, miqësor dhe të thjeshtë. Vetëm me një klikim:
- Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook;
- Kontrollo balancën dhe njësitë e mbetura;
- Rimbush çdo numër Telekom;
- Merr ofertën tënde të personalizuar;
- Aktivizo çdo paketë;
- Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë;
- Paguaj me çdo kartë bankare, thjeshtë dhe sigurt;
- Ruaj kartën bankare për përdorim të thjeshtë më vonë;
- Shkëmbe njësitë që nuk do dhe merr njësitë që do më shumë;
- Gjej dyqanet Telekom pranë teje;
- Kontakto Shërbimin ndaj Klientit 24/7.

What’s New

Version 3.0.1

Me një design të ri më miqësor, menu më të lehtë në përdorim dhe më shumë opsione. Vetëm me një klikim:
- Hyr në aplikacion nga profili yt në Facebook;
- Lundro me lehtësi dhe shpejtësi, gjithçka me më pak hapa;
- Shiko njësitë që të duhen, dhe aktivizo me një prekje;
- Shkarko në format PDF dhe paguaj çdo faturë;
- Ruaj kartën bankare në siguri të plotë për përdorim të thjeshtë më vonë;
- Gjej dyqanet Telekom pranë teje.

Ratings and Reviews

4.5 out of 5
2K Ratings

2K Ratings

Erselaa ,

Problem

Ndonjehere (rralle) kur dua te logohem, nuk arrij ta bej pasi me del “GABIM” dhe kur kredincialet jane te sakta por ne pergjithsi jam shume e kenaqur. Mgb cdo dite tek funzone. Kam njesi nga oferta deri ne diten e fundit dhe deri tani nuk kam pare asnje abuzim.
Sa mire qe jam pjese e familjes TELEKOM.
I ❤️ TELEKOM

Shumebukur ,

Acarues😖

Kur hap aplikacionin duhet te shkruash shume here kredincialet pasi jep njoftimin “GABIM”. Edhe kur aplikon Log In automatik ka te njejtin problem. Duhet te klikosh shume here qe te arrish te kesh akses ne aplikacion. Edhe pasi ke akses ne aplikacion ne tastin per te pare njesite e mbetura duhet te veprosh njesoj si ne rastin kur nuk arrin te besh Log In ne app. pasi ka probleme ne shfaqjen e njesive te mbeture, madje shpesh here me thote qe ju nuk keni oferte te aktivizuar.🤦‍♂️
Pastaj kemi dhe abuzimet me njesite e internetit. Pasi bera nje shkembim 200mb internet->500mb internet per social chat, brenda 5 sekondash me erdhi mesazh qe Njesite nga shkembimi i fundit jane konsumuar, i detyruar keshtu qe te beja dhe nje shkembim tjeter.
Shpresoj shume qe te permiresoni cilesite e sherbimit pasi shpesh here jane “acaruese”.
Ju faleminderit!

@lis300 ,

Functionality

It would be better if it would have had a back button between pages .

Developer Response ,

There is a “back” button between screens.
On top of the screen, left side there is a “<“ which, upon pressing, would send you to the previous screen.
We would appreciate if you will tell us which functionality you are referring to. It would help us.
Thank you for your evaluation and feedback!

Information

Provider
One Telecommunications
Size
31.2 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like