Screenshots

Description

MyPet është aplikacioni shoqërues për gjurmuesin MyPet. Gjurmuesi MyPet ka të intergruar modulet SIM dhe GSM si dhe lokalizimin përmes GPS, LBS, WiFi. Nëpërmjet aplikacionit ju mund të monitorni vendndodhjen e kafshës suaj.

Vendndodhja dhe statusi - monitorojnë vendndodhjen aktuale dhe statusin e gjurmuesit MyPet.

Trajnimi - trajnoni kafshën tuaj për të ndjekur komandat e paraqitura përmes gjurmuesit dhe pastaj vëzhgoni se a janë duke iu bindur atyre.

Aktiviteti - statistikat sipas muajit/ditës/orës rreth lëvizjeve të regjistruara të kafshës.

Me gjurmuesin e regjistruar në llogarinë tuaj të aplikacionit MyPet ju mund të:
• Konfiguroni opsione të shumëfishta për operacionet e gjurmuesit.
• Konfiguroni Zonat e sigurisë dhe të njoftoheni kur kafsha juaj largohet nga Zona e Sigurisë.
• Të shtoni më shumë se një gjurmues në një llogari.

Funksione të tjera:
• Regjistrim dhe bashkëdyzim i thjeshtë
• Pranimi i njoftimeve në aplikacion
• Alarmet me email
• Modaliteti i Kursimit të Baterisë

Të dhënat e koduara.
Cloud support.

What’s New

Version 1.0.7

Better user experience with iOS 13.
Thank you for your feedback!

Information

Provider
Allterco Robotics EOOD
Size
39.3 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like