Screenshots

Description

Namazi - Shqip është aplikacion i cili ju jap njohuri se si të falemi , se cila është koha e duhur që duhet t'ju drejtohem Allahut. Gjithashtu në këtë aplikacion ju mundësohet të orientoheni ka kibla me anë të busulles , dhe njëkohesish mund ta shfletoni librin e madherishem Kurani prandajë ku do që jeni mund ta keni këtë .

Shpresojmë të jeni të kënaqur me këtë aplikacion por gjithashtu ne shpresojmë që ju të mos nguroni për çfarë do kërkese dhe deshire që ju e keni ta shprehni , ne jemi për plotësimin dhe përmbushjen e kërkesave tuaja andaj na kontaktoni në email adresen dardan.bala@gmail.com.

What’s New

Version 5.2

- Kalendari Islamik i 2020
- Rregullim i performances

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
5K Ratings

5K Ratings

albulenahaxhijaj ,

The app doesn’t work!!

Hi!
The app is great and everything except the when I try to set my location it shuts down and I had to delete the app every time that happened..please fix this

faryajk ,

Troubles when opening this app

Firstly congratulations about this amazing app!Vut I’ve had this about 8 months now and recently it has has problems when setting the location and it would shut off itself,and when trying to open it again it wouldn’t work anymore and I have deleted this app multiple times yet still it doesn’t work!Please do something about this it really has helped me out.

Belul babloki Burinca ,

Allahi Ekberr

aka mundesi te me jepni nje pergjigjeje nese ne tel vjen qe kemi hy ne kohen e namazit te sabahut a vlen ta falim Namazin e Sabahut apo duhet te pritet deri sa thirret ne Xhami Ezani e pastaj ta fali Namazin e Sabahut ( une deri tash kam prit deri sa eshte thirr Ezani e pastaj e kam fal Namazin e Sabahut edhe pse kalon koh deri sa thirret Ezani ne Xhami ) Allahu ju shperbleft e ju meshiroft

Information

Provider
Dardan Bala
Size
52.2 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like