Okazion Online 12+

Kape Okazionin

Proenti Ltd

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Qëllimi i Okazionit është që te sigurojë një menyrë te shpejtë të ofrimit të produkteve dhe shërbimeve online. Përmes faqes së Okazionit, personat dhe kompanitë, kanë mundësinë të blejnë dhe shesin produktet dhe shërbimet e tyre në një mënyrë shumë te shpejte dhe efikase si kurrë me parë. Kape Okazionin !

What’s New

Version 1.1

Bug Fixes

App Privacy

The developer, Proenti Ltd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping