Screenshots

Description

Aplikacioni One Family është mënyra më e thjeshtë për të ndarë postimet, fotot, njoftimet, detyrat, vendndodhjen etj., vetëm me familjen tuaj, në mënyrë private.

Në aplikacionin One Family, ju mund të krijoni një hapësirë private të dedikuar për secilin nga anëtarët e grupit. Me aplikacionin One Family ju do të jeni më pranë familjes dhe miqve tuaj, do të dini ku ndodhen ata në çdo moment, do të dërgoni mesazhe, të organizoni eventet e familjes, të ndani listen e pazareve, fotot ose vetëm numrat e telefonit.

One Family është hapësira juaj private të cilën mund ta ndani me të afermit dhe miqtë tuaj, e dedikuar vetëm për ta.

FUNKSIONALITETET
--------------------
One Family
Në Wall, ju mund të shikoni të gjithë aktivitetet dhe ndërveprimet mes anëtarëve të familjes. Të gjithë postimet (mesazhet, vendndodhjet,fotot e postuara, ngjarjet dhe kontaktet) janë të renditura sipas datës në mënyrë kronologjike.

Kalendari Familjar dhe Listat

Kalendari Familjar është i përbashkët dhe mund ta menaxhoni direkt nga telefoni juaj. Shtoni një takim dhe çdo pjesëtar i familjes do ta shikojë dhe nuk do të humbasi asnjë aktivitet të rëndësishëm familjar.

Bisedat Familjare

Duke përdorur Mesazhet, një anëtar mund të postojë direkt një mesazh të shkurtër tek të gjithë anëtarët e familjes të cilët do të njoftohen menjëherë.
Çdo anëtar do të ketë mundësi të shohë mesazhin dhe të marri pjesë në bisedë.

Grupet e mesazheve janë të gjitha mesazhet e ndryshme që vijnë nga të gjithë familjarët e që vendosen në të njëjtin vend.

Galeria Familjare

Ndani me miqtë dhe familjen tuaj momentet me të bukura. Galeria ju lejon të ndani fotot dhe videot në menyrën më të thjeshtë.

Lokalizuesi Familjar

Anëtarët mund të shohin Check-in e fundit dërguar nga çdo anëtar.
Vendndodhja mund të sigurohet direkt nga telefoni.

Kontaktet Familjare

Libri familjar i kontakteve ju ndihmon të gjeni shumë shpejt një kontakt familjar. Çdo anëtar mund të shtojë një kontakt dhe detajet e tij (emër, mbiemër, gjyshja)

Kujdes: Përdorimi i GPS në mënyrë të vazhdueshme, mund të shkurtojë jetën e baterisë.

Shijojeni!

One Family nga Telekom Albania

Ratings and Reviews

2.4 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Information

Provider
One Telecommunications
Size
72.6 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian, French, German, Portuguese, Spanish

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like