Screenshots

Description

Ngjarjet më të fundit dhe më të rëndesishme në jetën politike dhe sociale të vendit, me debatet, opinionet dhe analizat e të ftuarve në studio.

What’s New

Version 1.5.0

New design
New notification platform
Live option for the Show
Share button
Back button with swipe etc...

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
125 Ratings

125 Ratings

guloni ,

Kur jep review analfabeti me ajfon e me aios !

Po mso njehere ajfonin e aios edhe me pas jep review !

Bledi bl ,

Jo ore 😂

Si mbi aios 13? po aifon gjashtat, pesat që nuk marin aios 13? edhe është i dobët si aplikacion. harxhon shumë mb...

!ERGI1990! ,

APLIKACION JASHTËZAKONISHT I DOBËT !!!

Nuk ka opsion për gjysmë ylli se atë do vendosja, app bën vazhdimisht crash, imazhi vizual nuk përputhet me përmasat e ekranit pothuajse gjithmonë dhe është zhvilluar sikur e ka bërë dikush që e kanë kapur nga rruga me zor. 😂😂😂

App Privacy

The developer, Aplikacione.com, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like