iPhone Screenshots

Description

Gjeni qëndrat shëndetësore më të afërta. Merni informacione lidhur me to, si dhe gjeni drejtimet për te vajtur pranë tyre. Lexoni këshillat e mjekut për virozat e stines. Lexoni artikujt e publikuar nga mjekët Shqiptarë, për përmirësimin e shëndetit tuaj. Merni informacione për barnat e rimbursueshme, vlerën e rimbursimit si dhe dozat përkatese te seciles barnë.
Gjeni mjekun tuaj te familjes.

What’s New

Version 1.2.3

Bug Fix

App Privacy

The developer, INOVACION SHPK, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like