iPhone Screenshots

Description

Ky aplikim është krijuar me qëllim që të inkurajojë pjesëmarrjen e tatimpaguesve në zbatimin e ligjeve dhe luftën kundër informalitetit si dhe të ndihmojë Ministrinë e Financave, Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve dhe Drejtorinë e Përgjithshme të Doganave në evidentimin e rasteve të shkeljeve ligjore.

Aplikimi është krijuar në përputhje me legjislacionin për mbrojtjen e të dhënave personale. Përdoruesi mund të zgjedh të mbetet anonim.

What’s New

Version 1.1

Update

Information

Provider
FASTECH SHPK
Size
15 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Albanian

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like