VllesaWallet 4+

Pay fast, securely‪.‬

vllesapagesa

Designed for iPad

    • 5.0 • 6 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Mënyra më e shpejtë, e lirë dhe e sigurt për të realizuar pagesa dhe transfere parash!

Partneri juaj VllesaPagesa ka lansuar aplikacionin për shërbime të pagesave dhe transfere parash nëpërmjet kuletës digjitale VllesaWallet.

Me aplikacionin VllesaWallet të gjitha shërbimet e VllesaPagesa tani mund të i realizoni në telefonin tuaj dhe atë më shpejtë më lirë dhe më lehtë. Ju tani mund të realizoni pagesa dhe transfere parash pa pritur në radhë.

VllesaWallet e krijuar me një dizajn unik dhe me një lehtësi përdorimi të pa-shembull ju mundëson përdoruesve të kuletës digjitale që të bëjnë pagesa kudo që ndodhen si dhe të dërgojn dhe pranojnë para në telefonin e tyre të mënqur.
Me anë të VllesaWallet ju do të mund të kryeni pagesat e Faturave të Energjisë Elektrike; Faturat e Ujësjellësit; të Rimbushni Telefonin, Internetin dhe Televizionin; Pagesat e Ministrive; Pagesat e Tatimeve Komunale; Pagesat e Fakultetit; Pagesat e Gjobave në Trafik; Tatimet dhe Kontributet e biznesit; Të paguani Regjistrimin si dhe Sigurimin e Automjetit; Pagesën e Pasaportës, Letërnjofimit dhe Patentëshoferit, etj.

Nëpërmjet 2FA(Two Factor Authentication) VllesaWallet ofron Siguri maksimale për përdoruesit e saj pasi që kyqja bëhet nëpërmjet futjes së pin numrit, njohjes së shenjave të gishtit apo fytyrës. Poashtu çdo transaksion konfirmohet nëpërmjet Fjalëkalimit Një Përdorimësh që vjen në telefonin tuaj.VllesaWallet mundëson që aplikacioni të jet atraktiv për përdoruesin poashtu të ofroj edhe siguri që mjetet e mbajtësit të llogarisë të mos keqpërdoren.

Mos prit n’rend, paguaj n’vend!

Shkarko aplikacionin e VllesaWallet e kurseja vetës kohën dhe paratë. Me VllesaWallet krejt shërbimet i kryen nëpërmjet telefonit tënd pa lëviz prej vendit.

VllesaWallet të dhënat e tua të nevojshme për procesimin e transaksioneve i përdor në bazë të Politikave të Sigurisë: www.vllesa-co.com/privacy
Nëse keni nevoj për përgjigje apo informata shtesë ju lutem mos hezitoni të na shkruani në support@vllesa-co.com apo edhe na telefononi në numrin +383 45 70 71 72 si dhe duke vizituar faqen tonë: www.vllesapagesa.com.

What’s New

Version 2.5.3

Paguaj shërbimet Kujtesa Smart

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
6 Ratings

6 Ratings

App Privacy

The developer, vllesapagesa, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity