iPhone Screenshots

Description

Wellness+ është një platform e cila ju vë në dispozicion një numër të madh mjetesh për të menaxhuar bizneset e tipit palestër ose klub fitness-i dhe në të njëjtën kohë ju ofron mundësinë të krijoni dhe mirëmbani komunitetin tuaj të klientëve.

What’s New

Version 1.2.1

Nderfaqe e re vizuale.
Programe trajnimi.
Dieta ushqimore.
Newsfeed me publikimet me te fundit.
Permiresime te ndryshme.

Information

Provider
Redjan Ymeraj
Size
42 MB
Category
Utilities
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like