Makina Ime 4+

PORSCHE ALBANIA

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Ç’është ky aplikacion?

Në këto kohë dixhitale, sidomos në pesë vitet e fundit, edhe lëvizshmëria po
zhvillohet me ritme të shpejta, falë risive teknologjike (makinat elektrike, ato me
vetkontroll, inteligjenca artificiale etj.)  

Në këtë drejtim, edhe Porsche Albania, kompania më prestigjioze në tregun
automobilistik shqiptar, gjeti rrugën dhe mënyrat për të qenë lider edhe në
inovacion.

Aplikacioni “Makina Ime” është krijuar prej vitesh nga Porsche Albania, por për
t’iu përgjigjur kërkesave të klientëve dhe nevojave për të zhvilluar më tej biznesin,
ne investuam në 2019-ën për një version më të avancuar teknikisht, vizualisht si
edhe në përdorim, “Makina Ime 2.0”.

Ky aplikacion do t’i përmbledhë në një ikonë të vetme të gjitha nevojat e
klientëve: informacioni mbi tregun e automjeteve, blerja e një makine të re,
përllogaritja e financimit, makinat e përdorura dhe taksa e importit për to,
planifikimi i servisit të makinës, pagesat e parkimit online e shumë të tjera.

Fokusi ynë kryesor është konsumatori, përditshmëria e tij, lëvizshmëria, si dhe
gjithë informacioni që lidhet me të.

Tashmë klientët tanë kanë në dorë një mjet që u ofron komunikim të dixhitalizuar
e të përqendruar, gjithçka në një aplikacion të vetëm në telefonin e tyre.

Ky aplikacion nuk është vetëm për klientët tanë, por për të gjithë njerëzit,
që si bazë kanë lëvizjen dhe si dëshirë, dixhitalizimin.

E ardhmja juaj nëpërmjet “Makina Ime” është tani!

Bëhu edhe ti njëri nga Ne!
Unë e kam, po ti?

What’s New

Version 3.4.5

Përmirësime të performancës së aplikacionit për një eksperiencë më të mirë.

App Privacy

The developer, PORSCHE ALBANIA, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Business
Finance
Finance
Business