Screenshots

Description

Advokatski rokovnik - e-Rokovnik je komercijalna mobilna on-line aplikacija namenjena advokatima, advokatskim pripravnicima i pravnicima iz javnog i privatnog sektora u svrhu evidencije i monitoringa ročišta, žalbi, zakazanih sastanaka, tarifa klijenata, beleški, obračuna zatezne kamate i td. Aplikacija je optimizovana i u potpunosti upotrebljiva za advokate sledećih država: Srbije, Hrvatske, Makedonije, Crne Gore i Slovenije.

Posebna odlika aplikacije e - Rokovnik ogleda se u GPS i E-MAIL servisu.

Naime, svakog jutra u 8:00 časova, korisnik aplikacije dobija E-MAIL poruku sa detaljima ročišta, žalbi, zakazanih sastanaka, beleški koji su zakazani za tekući dan i nerealizovanim tarifama do dana prijema E-maila.
Mogućnost previda u radu i organizaciji dnevnih poslovnih aktivnosti, previd u naplati angažmana tj. tarifа, u potpunosti je isključena zahvaljujući PRECIZNOSTI i EFIKASNOSTI ove aplikacije.

INSTALIRAJ I KORISTI!!!

Instalacija traje samo nekoliko sekundi, registracija ne duže od jednog minuta i Vaš e-Rokovnik je spreman za rad. Probni period je u trajanju od 60 dana od kreiranja korisničkog naloga i NIJE OBAVEZUJUĆI ZA KORISNIKA (to podrazumeva da po isteku probnog perioda, ukoliko Korisnik ne želi nastaviti korišćenje e-Rokovnika, nije u obavezi izvršiti bilo kakva plaćanja i samim tim nema nikakvu obavezu prema EDUKOM-u). U probnom periodu, korisnik može koristiti u potpunosti aplikaciju. Molimo Vas da pre popunjavanja registracione forme u samoj aplikaciji, pročitate "Uslovi korišćenja".

Interfejs (radno okruženje) aplikacije e - Rokovnik je u potpunosti pojednostavljen i prijateljski nastrojen korisniku. Rad unutar aplikacije je vrlo jednostavan i pregledan, tako da je kretanje, evidencija, pretraga ročišta, klijenata, sastanaka, tarifa, beleški... komunikacija između linkova, u potpunosti namenjena korisniku.

Svi podaci koje korisnik unese u aplikaciju, sistem šifruje uz pomoć SSL ključeva i iz tog razloga, sigurnost i privatnost u radu je na najvišem sigurnosnom nivou. Pet puta nedeljno, administratori EDUKOM-a, kreiraju rezervne (sigurnosne) kopije baze podataka iz aplikacije i na taj način obezbeđuju potpunu sigurnost od gubitka podataka unetih od strane korisnika.

Sve dodatne informacije o funkcionisanju i upotrebi aplikacije, uslovima korišćenja i pretplati na godišnjem nivou, možete dobiti instaliranjem aplikacije i klikom na sekciju “Registrujte se >> Uslovi korišćenja”, ili putem telefona, e-pošte i web sajta EDUKOM-a:

Tel: + 381 (65) 46 26 206
E-mail: office@edukom.rs
URL: www.edukom.rs

What’s New

Version 2.0

Enkripcija unetih podataka SSL ključevima. Unapređene performanse i brzina u radu aplikacije, optimizovana rezolucija display-a, kriptovana komunikacija za maksimalnu privatnost podataka (ProGuard), obaveštenja (Push Notification) na statusnoj liniji Vašeg mobilnog uređaja, automatski SMS i E-MAIL servis sa obaveštenjima o rokovima ročišta, žalbi, sastanaka, beleški, nerealizovanih tarifa i td.

Information

Seller
Dejan Dodic
Size
23.2 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like