iPhone Screenshots

Description

De SamenGezond app helpt jou gezonder te leven. Maar wat is nou precies gezond? Hoe kan je er eenvoudig voor zorgen om gezond te worden, te zijn en te blijven? En hoe kan je zelf makkelijk verbeteringen aanbrengen?

Intuïtief heb je misschien wel een idee hoe het er voor staat met je gezondheid, maar hoe zit het nou echt? Met de SamenGezond app geven we je inzicht in jouw gezondheidssituatie middels een score. Je persoonlijke fitscore wordt dagelijks op 3 onderdelen berekend: je lichamelijke conditie, mentale gesteldheid en de dagelijkse keuzes rond onder meer voeding en beweging. Je kan verschillende apps en apparaten (zoals Apple Health, Fitbit, Runkeeper etc.) aan de SamenGezond app koppelen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast biedt SamenGezond handige tips en een online coach die je adviseert en stimuleert gezonde keuzes te maken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.

What’s New

Version 2.0.1

Al meer dan 175.000 mensen hebben de SamenGezond-app gedownload!In deze update is de vormgeving van de app vernieuwd. En daarnaast kun je meer gegevens uit de Gezondheidsapp toevoegen aan de SamenGezond-app, zoals slaap en activiteiten. Alle gegevens tellen mee voor je fitscore. Activiteiten met GPS-punten worden met punten beloond.

Ratings and Reviews

2.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

maiadebij91 ,

Impossible to log in

Couldn’t log in for 3 days with the new app. Hate it just as much as the old version.

Information

Seller
Stichting Menzis Beheer
Size
70.5 MB
Category
Health & Fitness
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Dutch

Age Rating
Rated 4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
© 2011-2019 dacadoo ag
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

  • Siri

    Get things done within this app using just your voice.

More By This Developer

You May Also Like