ÚtraManó - GPS alapú mese app 4+

Plukkido

  • Free
  • Offers In-App Purchases

iPhone Screenshots

Description

Ez a hely- és hangalapú mese app lenyűgözi és fejleszti gyermeked az autóban, otthon és séta közben!
Készüljetek fel és hallgassátok a színészek által megformált manók folytatásos kalandjait otthon, amit hangüzeneteikben osztanak meg veletek. Ők lesznek azok a cserfes kis, láthatatlan stopposok is, akik utazásaitok során mellétek pattannak az autóban és mesélnek nektek arról a környékről, amerre éppen jártok vagy amit éppen láttok, legyen az egy távolban húzódó hegység vagy az út melletti erdő. Legtöbbször kedvesek veletek, olykor azonban élesen bírálják az úthibákat vagy a sofőr vezetési stílusát, persze csak okkal…
Ha kedvetek van hozzá, akkor a megismert mesefigurákat nem csak a fuvarral, hanem mással is segíthetitek. Hangüzeneteikben ugyanis olykor nyomkeresésre hívnak benneteket az otthonotokban vagy egy séta során. Így lesz gyermekedből is mesehős, aki megmenti a bajba jutott kismanókat.

Az ÚtraManóval részesei lesztek egy olyan mesefolyamnak, ahol a benneteket körülvevő valóságot összekötjük egy pszichológus írók által alkotott mesevilággal.Mindez nem csak szórakozás! Az Útramanó mese app fejleszti a gyerekeket, életben tartja képzeletüket, bővíti szókincsüket és ismereteiket, sőt még a felnőttek számára is tartogat újdonságokat. Mindezt a képernyő nézése nélkül (!), hangalapú élmény segítségével, mindig megújuló, különleges és izgalmas mesékkel.
Az app Autós funkciója digitális díjban részesült, melynek különlegessége, hogy az ország számtalan útján és régiójában autózva ugyanott, legközelebb mást mesélnek a stoppos kismanók. A tartalmak automatikusan megszólalnak egy-egy helyszínhez érve, és arra ösztönzik gyermeked, hogy figyelje meg a körülötte lévő világot.
EGY KIS SEGÍTSÉG AZ AUTÓS UTAZÁSHOZ
Készülj fel még az utazás előtt és töltsd le az autós meséket a telefonodra. Első alkalommal ez néhány percet vesz igénybe. Érdemes wifi hálózaton lenned a letöltés alkalmával. Válaszd ki az “Autós utazásaink”-at és a térképes képernyőre érkezve már indulhat is az út a kékkel jelölt útvonalakon és zónákban.Tedd kihangosítóra a telefont. Amint a mesével lefedett útszakaszra értek, megszólal a Bevezető mese, amiből megtudhatjátok, kik fogják kísérni az utazásotokat és hogyan is kerültek manók az autóba. Ezt követően az alkalmazás a telefon GPS koordinátái alapján, időről időre automatikusan megszólaltatja a manókat, akik a környezethez kapcsolódó kedves történeteket mesélnek. Ha szükséges, segíts gyermekednek megtalálni, miről mesélnek a manók. Két történet közötti szünetben lehetőségetek van beszélgetni az elhangzottakról, megválaszolni a gyermekedben felmerülő kérdéseket.
MIT ÉRDEMES TUDNI AZ ALKOTÓKRÓL?
Az Útramanó alkalmazás, ahogy a Plukkido többi gyermeknevelést segítő eszköze is, pszichológus és szociálpedagógus tervezők munkája. A többszörös innováció díjas csapat minden eszköze a pozitív, játékos kommunikációra épül, miközben meséikkel fejlesztik és szórakoztatják a gyerekeket. Célunk növelni a szülő és gyerek által együtt töltött minőségi időt.

What’s New

Version 7.3.0

- Annak a hibának javítása, ami azt eredményezte, hogy nem meséltek a manók útközben egyáltalán.

App Privacy

The developer, Plukkido, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Location
 • User Content
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  Some in‑app purchases, including subscriptions, may be shareable with your family group when Family Sharing is enabled.

You Might Also Like

Games
Games
Games
Games
Games
Games