Description

In deze app oefen je het gebruik van lidwoorden in de Nederlandse taal. Wanneer is het “de” of “het” en kan je ook “een” gebruiken? De Nederlandse taal heeft hier geen vaste regel voor en je krijgt dan ook vaak te horen dat dit taalgevoel zich uit zichzelf moet ontwikkelen. Deze app helpt je daarmee.

De app bevat vijf oefeningen met ieder 50 veel voorkomende woorden waarbij je moet luisteren naar de stem en zelf moet bepalen of het ‘de’ of ‘het’ moet zijn. Naast deze vijf oefeningen hebben we ook zes informatieve teksten toegevoegd waarbij je zelf de lidwoorden in moet vullen.

Hoewel het geen regels betreffen die in beton zijn gegoten, geven we je verschillende tips tussen de oefeningen door hoe je met enige zekerheid het juiste lidwoord kan kiezen. Deze instructies kun je voordat je de oefeningen begint doornemen. De app is geschikt voor kinderen (en volwassenen) vanaf 7 jaar.

Deze app ondersteunt ook het schoolplatform van Apple. De docenten kunnen de oefeningen eenvoudig klaarzetten in de SchoolWerk app van Apple.

Deze oefeningen kun je samen met nog veel meer oefeningen ook terugvinden in onze grote MagiWise Basisschool app.

Je kan de app ook installeren op de Apple TV, zodat je kan oefenen op het grote beeldscherm. Daarnaast kan de docent ook oefeningen klaarzetten met de Schoolwerk app van Apple.

What’s New

Version 3.1.7

We hebben enkele kleine verbeteringen aangebracht onder de motorkap.
We wensen je veel plezier met de app en mocht je vragen of opmerkingen hebben dan horen we dat graag via onze website www.magiwise.nl.

Information

Seller
Magiwise
Size
28.6 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. Apple TV.

Languages

English, Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019, Magiwise
Price
$3.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like