iPhone Screenshots

Description

Roede-appen er utviklet for norske forhold. Det er en enkel og svært funksjonell app som effektivt hjelper deg til å nå målene dine når du vil ned i vekt og bli sunnere. Du vil oppleve at vi har stort fokus på sunn vektreduksjon og at du spiser sunn og variert mat.

Gjennom vår kostholdsscore får du en daglig respons på kvaliteten på ditt daglige inntak av mat og drikke, og du får dermed et bilde på hvor sunt du spiser. Du får svar på hvor energitett maten din er, som sammen med ditt totale energiinntak og energiforbruk, gir deg de beste forutsetninger for at du får til et vekttap som blir varig.  

Roede har gjennom mer enn 45 år vært fremst på sunn vektreduksjon og hundretusenvis har blitt lettere, gladere og fått mer overskudd. Hele 9 av 10 er fornøyd med Roede-metoden. Nå har vi digitalisert den. Ta i bruk vårt GULL- medlemsskap og opplev hvordan appen hjelper deg å ta grep om både kosthold og trening og etter hvert får nye vaner som varer og resultater du blir fornøyd med.

Helt avgjørende for å forandre en vane, er å like forandringen. Derfor har vi stort fokus på smakfulle, enkle oppskrifter basert på råvarer og produkter du finner i lokalbutikken din. Appen gir deg også en smakfull måltidsplan så slipper du å tenke på hva du skal spise.

Vi er skapt for bevegelse. En del av det å bli lettere og spise sunnere, er å bruke den ekstra energien på å komme i gang med mere trening. Treningen gir igjen overskudd og energi. En god sirkel for sunn livsstil er i gang.

Dette er de beste fordelene med Roede-appen

- Fleksibel og smakfull matplan. Få ferdig forslag til frokost, middag, kvelds og mellommåltider

- Enkel registrering av mat og drikke. Vi har strekkode scanner hvor du raskt får opp varen med kalorier og annen viktig næringsinformasjon.

- Vi har en produktbase med de aller fleste matvarene og produktene i Norge. Du søker enkelt opp varen og får næringsinnhold og kalorier. I tillegg får du viktig informasjon om hvor energitett varen er, om den er fiberrik og har en sunn fettsammensetning.

- Vi er koplet til Apple Health og Google Fit som synker alle helsedata til appen. Alt du trenger å gjøre er å gi appen tilgang. Dette gir deg oversikt over hvor mye energi du forbruker på daglig aktivitet i tillegg til trening og ditt basisforbruk, sett opp mot hva du inntar av energi.
Spennende og informative treningsvideoer. Du kan velge mellom 7 ulike treningskategorier og hele 200 treningsvideoer.

- Den er koplet opp mot fysiske kurs hvor du får personlig oppfølging av en kursleder enten på nett eller i fysisk møte. Han eller hun rådgir, støtter og motiverer deg underveis, I tillegg til at du får tips og triks om helt vanlig sunn mat. Hun/han vil ha tilgang til noen av dine app-data og kan gi deg skreddersydde tilbakemeldinger på hvilke tiltak du kan gjøre. Det gir en svært effektiv prosess og du lykkes raskere og enklere.

Du kan bruke vår gratis versjon og registrere din egen mat og få tilgang til energiforbruk og inntak. Den gir deg også kostholdscore og du kan scanne matvarer.
Du kan kjøpe gull-abonnement og få tilgang til over 1000 næringsberegnede oppskrifter som er porsjonsberegnet for deg. I tillegg får du beregnet ditt energiforbruk og råd knyttet til hvilken meny og hvilket energiinntak du skal følge.

Roede-appen inneholder abonnementet Roede Gull som er tilgjengelig for 99,- per måned. Dette beløpet vil bli trukket fra din iTunes-konto ved bekreftelse. Abonnementet ditt fornyes automatisk, med unntak av dersom du kansellerer innen 24 timer før utgangen av den inneværende perioden. Du kan for øvrig når som helst avbryte i iTunes-innstillingene.

Du kan velge mellom følgende tilbud:

Roede Gull gir deg både nyttige verktøy og motivasjon til kr 99,- pr mnd
Roede trening som gir deg tilgang til over 200 treningsvideoer for kr 49,- pr mnd

Brukerbetingelser: https://www.roede.com/terms-and-conditions

What’s New

Version 2.5.9

Feilretting

App Privacy

The developer, Roede AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Health & Fitness
 • Purchases
 • Contact Info
 • User Content
 • Search History
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Sensitive Info
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

 • Family Sharing

  With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like