MK Universet 4+

Michelle Kristensen Aps

Designed for iPad

  • 5.0 • 5 Ratings
  • Free
  • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Vi har skabt MK Universet til dig, der brænder for sundhed ligeså meget som os. Med denne gratis app gør vi fitness til en leg – du kan nemlig tage din træning med på farten, og du har MK’s opskrifter lige ved hånden. Faktisk kan du til enhver tid hive en sund opskrift op af lommen og nappe en træning sammen med Michelle Kristensen via hendes træningscamp. Så hjerteligt velkommen til et univers, der emmer af passion for sund mad, træning og den simple, sunde hverdag. Fællesskabet er for dig, der vil i gang med et vægttab, eller dig der ønsker at blive en mere sund version af dig selv.
MK står for Michelle Kristensen, for Motion & Kost – og Mest for Kvinder. MK Universet er et sundhedsmekka, hvor vi i MK-teamet jubler over smukke vægttab, og hvor en slankekur er en by i Rusland. Vi tror nemlig i langt højere grad på en sund livsstilsændring! Derfor har vi også gjort det så nemt for dig som muligt at navigere i appen og har inddelt de mange opskrifter i kategorier som for eksempel morgenmad, frokost, aftensmad og snacks.

Vores mission er at drysse noget sundhed ned over din madlavning, så du får øjnene op for, at sund og slankende mad kan være yderst velsmagende, mætte godt og være simpelt at lave. Sundhed og vægttab handler nemlig ikke kun om fitness og den ene slankekur efter den anden. Mest af alt handler det om, at du skal knække koden til, hvad der virker for dig – og at du er glad for at være i din krop. Her betyder sund kost enormt meget! Appen indeholder mere end 85 gratis opskrifter, som er lavet ud fra MK principperne. Vi garanterer, at hver enkelt opskrift i MK Universet er lækker, let og hurtig at smække sammen. Du finder også mange andre opskrifter, som du kan tilkøbe.

Her er eksempler på nogle af MK’s favoritter:
Broccolitoast
Skyrboller
Smoothies
MK snickers
One pot pastaretter
Spicy chicken
Vegetarburger
Hokkaidosuppe
Cremet chiaskyr
Æblegranola

Som du sikkert allerede ved, er Michelle Kristensen ikke kun god for en opskrift, hun er også altid parat med masser af HEP til dig og din træning. Og står den på vægttab én gang for alle, så kan du finde to forskellige camps her på appen, der skyder dit vægttab i gang på fineste vis – og du kan blive så sund, så sund: MK Træningscamp og MK on-the-go camp. Sidstnævnte er lillesøster til den populære MK online camp, der varer i 4 uger. Via appen her, der er ganske gratis at downloade, kan du blive klogere på de to førstnævnte camps.

Kvinden bag MK Universet har skrevet mere end sammenlagt 20 bøger og e-bøger. Hun er fast sundhedsekspert på Go’ Morgen Danmark, og flere end 72.000 har deltaget på en af hendes online camps – desuden har hun coachet omkring 3500 kvinder på sine fysiske MK bootcamps. MK principperne og hele tilgangen til madlavning, vægttab og træning bygger på Michelle Kristensens mere end 15 års erfaring med sund livsstil og vægttab. Hun brænder for madlavning, og i rygsækken har hun en bachelor i Idræt samt supplerende f*g fra kandidatuddannelsen i Human Ernæring.

Lad os sammen sige nej tak til konceptet slankekur og ja tak til en sund livsstil og skønne opskrifter. Det hepper vi på i MK Universet og håber, at du vil være med.

Abonnementsbetingelser
Abonnementsgebyret betales pr måned eller pr år. Betaling vil blive opkrævet på din iTunes-konto ved købsbekræftelse. Abonnementerne fornyes automatisk, medmindre autofornyelse er slået fra mindst 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode. En konto vil blive opkrævet for fornyelse inden for 24 timer inden udgangen af den aktuelle periode med den sats, du har valgt. Abonnementer kan administreres af brugeren, og automatisk fornyelse kan slåes fra ved at gå til brugerens kontoindstillinger på enheden

Terms of use: https://michellekristensen.dk/pages/handelsbetingelser
Privacy policy: https://mkuniverset.dk/privatlivspolitik/

What’s New

Version 3.9.6

Tak fordi du bruger MK Universet appen. I denne udgave har vi lavet mindre fejlrettelser for at forbedre din oplevelse.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Subscriptions

MK Basis - Årlig
Giver adgang til alt i appen, undtagen camps.
Free Trial
MK Basis - Månedlig
Giver adgang til alt i appen, undtagen camps.
Free Trial

App Privacy

The developer, Michelle Kristensen Aps, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

 • Identifiers
 • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

 • Contact Info
 • Identifiers
 • Usage Data
 • Other Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

 • Contact Info
 • User Content
 • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness