Screenshots

Description

Door de historisch lage spaarrente, is beleggen voor steeds meer mensen interessant. Beleggen kan meer rendement opleveren, maar kent natuurlijk ook risico's. 

JIJ BEPAALT WAARVOOR JE BELEGT. WIJ DOEN DE REST
Waar je ook voor belegt wij geven je de mogelijkheid om dat te doen. Maak met de app eenvoudig meerdere potjes aan voor verschillende doeleinden. Het kost niets extra.

PERSOONLIJK ANTWOORD, GEWOON ONLINE
Bij Semmie kun je zelf alles online regelen, maar als je hulp nodig hebt stuur je ons gewoon een berichtje. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar via chat, van 08.00 uur tot 22.00 uur. Wij werken niet met chatrobots, maar met echte mensen. Zelf uitproberen? Stuur ons een berichtje via de app of via de blauwe chatknop op de semmie.nl website.

AUTOMATISCH BELEGGEN
Jij opent online een rekening. En wij regelen de rest. We begrijpen dat je niet elke dag de beurs wilt volgen. Daarom beleg je bij ons op cruise control.

DUURZAAM
Met de Semmie app beleg je alleen in duurzame aandelen- en obligatiefondsen: beleggingen die goed scoren op het gebied van milieu, mens en goed bestuur.

BELEGGEN VANAF €50
Bij Semmie beleg je al vanaf €50. Zo kun je ook met een klein budget je eerste stappen zetten in de beleggingswereld. Wanneer je stort of hoeveel bepaal je gewoon zelf.

What’s New

Version 1.1.2

Nieuw:
- Een probleem waarbij voor sommige gebruikers de potjes niet direct werden getoond is opgelost
- Diverse bug fixes en verbeteringen

Information

Seller
Semmie.nl B.V.
Size
135.7 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like