iPhone Screenshots

Description

VAR DU ÄN ÄR
BRA kreditkort ger dig poäng på alla inköp oavsett om du handlar eller reser. Appen ger dig en snabb och enkel översikt över din egen kortanvändning och hur många poäng du har tjänat.

BONUSPOÄNG
Du tjänar 10 bonuspoäng per 100 kr som du handlar för på ditt BRA kreditkort. Kontantuttag, överföringar och fakturabetalning ger inte bonuspoäng.

HÅLL KOLL PÅ DINA KVITTON
Ladda upp dina kvitton, knyt dem till transaktioner och förvara dem tryggt i appen. Om du skall göra ett utlägg för en resa eller behöver ett kvitto i förbindelse med en garanti kan du enkelt söka efter kvittot i appen.

DIGITALT KORT
I tillägg till ditt BRA kreditkort får du ett digitalt kort i vår app. Det digitala kortet är speciellt utvecklat för säker internethandel dvs. att CVV-koder genereras i appen och bara kan användas en gång. Det digitala kortet är perfekt för abonnemang, betalningsapper och internethandel.

HITTA TRANSAKTIONER
I vår app kan du enkelt kategorisera transaktioner, lägga till kommentarer och lagra dina kvitton. Allt detta för att få en översikt över dina transaktioner och kunna söka upp dem igen.

TAXAMETER
Få full kontroll på resan med taxameter! Dina transaktioner kategoriseras automatiskt och det är enkelt att se hur mycket pengar du har använt. Sätt upp en budget och motta notifikationer om hur du ligger an i förhållande till din budget. Du startar taxametern genom att klicka på flaggan överst i appen.


Ingen årlig avgift det första året! Årsavgift på 150 kr debiteras i månad 12.
Räkneexempel: Effektiv ränta 20,8%. Om 15 000 kr av krediten har utnyttjats och beloppet har återbetalats på 12 månader utan räntefria dagar, blir totalbeloppet 16 756 kr.

What’s New

Version 1.7.5

Den här gången har vi bara gjort en liten renovering bakom kulisserna.

Information

Seller
BRAbank ASA
Size
13.3 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Norwegian

Age Rating
4+
Location
This app may use your location even when it isn't open, which can decrease battery life.
Copyright
Price
Free

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like