Description

Zit je in groep 4 (leergang 2) en lees je al korte woordjes en krijg je nu op school les in het lezen en schrijven van langere woorden met één klinker (MMKMM-woorden)? Dan is dit een leuke oefen-app.
Deze app bevat vijftien boekjes. Ieder boekjes bevatten 4 hoofdstukken met ieder 6 oefeningen waarin je o.a. de zogenaamde "medeklinker - medeklinker - klinker - medeklinker - medeklinker"-woorden kan oefenen. Naast de MMKMM woorden kun je ook oefenen met woorden met 'sch', 'ch', 'ng', 'nk', 'aai', 'ooi', 'oei', 'uw', 'eeuw' of 'ieuw'. De oefeningen zijn opgedeeld in:

- Leren lezen.
- Leren overschrijven van de woorden.
- Woord flitsen.
- Het invullen van bijv medeklinkers in de MMKMM woorden.
- Het hele woord leren schrijven.
- Woorddictee met de woorden.

Daarnaast heeft elk boekje ook drie dictee-toetsen, zodat je alle woordjes nog eens kan toetsen. Het leesniveau in deze app is AVI E3 - M4 (7 jaar met één jaar leesonderwijs).

De app maakt gebruik van een speciaal Nederlands toetsenbord die alle klanken in de Nederlandse taal groepeert. Hierdoor leer je eenvoudig de lettercombinaties en de verschillen in klank. Ook leer je dan beter begrijpen hoe de combinaties van de letters in de woorden worden toegepast.

Direct na afloop maar ook op een later tijdstip, kan de leerkracht/ouder elke oefening nalopen en alle antwoorden terughalen in de vorm van schermafdrukken. Op deze manier is het eenvoudig om de oefening samen te evalueren.

Deze app maakt onderdeel uit van de succesvolle educatieve app serie MagiWise, die samen met kinderen zijn gemaakt en ideaal zijn voor extra oefenen op school en thuis. De oefeningen zijn ook samen met alle andere Magiwise oefeningen beschikbaar in de Basisschool app van MagiWise.

What’s New

Version 5.1

We hebben de instellingen uitgebreid met de mogelijkheid om de virtuele juf uit of aan te zetten.
Heb je leuke ideeën of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze website www.magiwise.nl.

App Privacy

The developer, Magiwise, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer