Description

Sa aplikacijom ArenaCloud možete da pratite sve kanale iz bogate ponude regionalnog televizijskok giganta Arena Channels Group, vrhunske sportske kanale ARENASPORT 1-5 sa ekskluzivnim sportskim sadržajem, sve popularnije gejming okršaje i sve aktuelnosti iz najbrže rastuće industrije na svetu putem Arena Esport specijalizovanog kanala, budite VIP gosti na premijeri spotova regionalnih muzičkih diva i svedoci spektakularnih muzičkih događaja prateći program na kanalu Toxic TV, svoje omiljene heroje pratite kroz najbolji domaći i strani filmski i serijski program na kanalima Superstar TV i Star TV, najbolji regionalni putopisni program gledajte na kanalu Balkan Trip i saznajte sve što niste znali o prelepim turističkim destinacijama kojima smo okruženi a da toga nsmo ni svesni, saznajte najnovije informacije i poslušajte savete iz sveta poljoprivrede, saznajte gde su najpovoljnije cene vaših omiljenih namirnica ili se oprobajte u proizvodnji hrane uz najkvalitetniji poljoprivredni kanal u ovom delu Evrope, jer vam Agro TV to omogućava, a tu su svakako i klasici regionalne TV ponude poput kanala RTS 1, RTS HD, RTS Kolo, RTS Drama, RTS Poletarac, RTS Trezor, RTS Život, RTS Muzika, RTRS, BN, BN SAT, BN Music, Alternativna Televizija, OBN, K3, Hayat Folk, Hayat, Hayat Music, Hayat Plus, Hayatovci-dečiji kanal, kao i ostali brojni najbolji domaći terestrijalni i kablovski kanali.

- Gledaj svoj omiljeni program i do 7 dana unazad
- Uz elektronski programski vodič štedi svoje vreme, saznaj sve o program koji želiš da gledaš i najkraćim putem dođi do željenog programa
- Iskoristi mogućnost korišćenja aplikacije bez ugovorne obaveze

Prilagodi TV program svojim potrebama na jednostavan način uz ArenaCloud aplikaciju!

What’s New

Version 1.2.1

Manja unapređenja i ispravke

Minor improvements and fixes

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
519 Ratings

519 Ratings

braka.braka ,

iOS

Baš dobro radi.

objektivni ,

Iskrena ocena

Aplikacija ima i dobrih elemenata, ali i dosta propusta, pre svega govoreci i brzini reprodukcije sadržaja, određene utakmice imaju zadovoljavajuću brzinu, dok je framerate uglavnom lošiji kod ostalih utakmica. Takođe veoma neintuitivno je odrađeno premotavanje za tv aplikaciju, recimo ne postoji mogućnost premotavanja unazad, a i premotavanje unapred je generalno nekonstantno, dešava se da se premota i po par minuta, umesto 15 predviđenih sekundi na kratak pritisak dugmeta. Ovo su neke stvari koje definitivno treba popraviti i nadam se da će se to desiti u narednim verzijama.

Jarosav k ,

Prekida mi i secka utakmicu

Toliko mi nagovara i prekidala, kocila utakmicu aplikacija da mogu reci užas,užas,užas..... Do sad je radila dobro, veceras očajno. Rešite to molim vas...

App Privacy

The developer, Arena Channels Group Doo Beograd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like