Bekament Loyalty 4+

Bekament Loyalty Srbija

Bekament d.o.o

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

BEKAMENT LOYALTY PROGRAM SRBIJA

Bekament kompanija je za verne korisnike proizvoda iz asortimana lepkova za keramiku, pokrenula Loyalty program koji podrazumeva kreativno osmišljen koncept sakupljanja bodova, kao i sistem nagrađivanja.
Autentičnost Bekament Loyalty programa čini jedan prag nagrađivanja gde na svakih sakupljenih 300 poena učesnik stiče pravo na poklon vaučer u iznosu od 3.000 RSD. Poeni se sakupljaju skeniranjem fiskalnih računa.
Učesnicima Loyalty programa su na raspolaganju nekoliko vrsta poklon vaučera različitih partnera Bekament Loyalty programa (NIS GAZPROM benzinske pumpe, Tehnomanija i Maxi* prodajni objekti).
* Maxi vaučer se može iskoristiti u svim Maxi, Tempo, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama)
Učesnici sami biraju iznos do koga će vršiti sakupljanje poena, odnosno broj i vrstu poklon vaučera.
Poklon vaučeri se mogu iskoristiti pojedinačno, sa svakim ostvarenim pragom (300 poena = 3.000 RSD), ili kumulativno gde učesnik sakuplja poklon vaučere selektovanog partnera Bekament Loyalty programa do određenog iznosa te ih onda iskoristi u vrednosti sakupljenih poena, a stoji mu na raspolaganju i mogućnost doplate preko sakupljenog iznosa.


APLIKACIJA

Kompanija Bekament je kreirala “Bekament Loyalty“ mobilnu aplikaciju koja se može da preuzmete besplatno, a čime se omogućava jednostavna registracija za otvaranje novog profila, a nakon toga i prijava na postojeći profil.
Putem aplikacije, učesnik Loyalty programa u svakom trenutku može skenirati fiskalne račune i sakupljati poene, ali i proveravati ukupan broj svojih poena, pratititi ispunjenje praga nagrađivanja, naručivati poklon vaučere odabranih partnera Bekament Loyalty programa.SAKUPLJANJE POENA

U Loyalty programu učestvuju svi proizvodi iz Bekament asortimana izuzev sitoropora, stirodura, vune, maltera u rinfuzu, koloranata i mrežica.


POKLON VAUČERI

Na svakih sakupljenih 300 poena dobija se poklon vaučer u vrednosti od 3.000 dinara. U zavisnosti od izbora koji izvrši učesnik Loyalty programa, poklon vaučeri se mogu iskoristiti u NIS GAZPROM benzinskim pumpama ili Tehnomaniji ili Maxi* prodajnim objektima.
* Maxi vaučer se može iskoristiti u svim Maxi, Tempo, Mega Maxi i Shop&Go prodavnicama.


PERIOD TRAJANJA

Loyalty program traje od 13.03.2023. do 31.12.2023. godine.

What’s New

Version 2.1.1

Manje izmene i popravke grešaka

App Privacy

The developer, Bekament d.o.o, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping