iPhone-skærmbilleder

Beskrivelse

Få mest ud af ferien på Bornholm, med vores officielle rejseguide. Appen er gratis, og giver dig adgang til information om alle de oplevelser, der venter dig.

Med ”Bornholm”-app’en får du:

• Beskrivelser, billeder, priser, åbningstider og rejsebeskrivelser til Bornholms mange seværdigheder, oplevelser, overnatningsmuligheder, spisesteder, butikker og transport.
• Aktuel aktivitets- og begivenhedskalender
• Vejvisning til alle vores turistinformationer
• Muligheden for at lave dine egne lister
• Oversigtskort, der gør det nemt at finde fantastiske oplevelser i nærheden af dig
• Temasider der samler eksempelvis outdoor, gourmetoplevelser, kulturhistorie osv. i én guide

ØSTERSØENS PERLE
For mange nordeuropæere, har Bornholm længe været en favorit blandt rejsedestinationer. Men ”nyheden” om vores smukke klippeø har efterhånden spredt sig til hele verden. Rejsejournalister fra blandt andet New York Times, BBC Travel, Vogue og Le Figaro, har forelsket sig i Bornholms natur, seværdigheder og kulinariske oplevelser. I starten af 2018 blev Bornholm derudover nomineret i kategorien ”Verdens bedste øer” af rejsemagasinet Travel+Leisure i deres prominente ”World’s Best Awards 2018”.

Del gerne dine oplevelser fra Bornholm på Instagram med hashtagget #visitbornholm. Vi sætter også stor pris på anmeldelser af denne app.

Vi håber, at du vil nyde din ferie på Bornholm.

OM DESTINATION BORNHOLM
App’en og hjemmesiden www.bornholm.info udgør den officielle rejseguide for Bornholm. Hjemmesiden ejes og administreres af øens officielle markedsføringsorganisation Destination Bornholm ApS. Hjemmesiden og app’en tilbyder rejseinformation på dansk, tysk og engelsk. Har du brug for yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte vores turistinformation. Kontaktinformation findes i app’en eller på www.bornholm.info.

Nyheder

Version 1.4.1

Bug fix

App-anonymitet

Udvikleren, Triptale ApS, har angivet, at fremgangsmåder vedrørende app-anonymitet muligvis inkluderer håndtering af data som beskrevet nedenfor. Du kan få flere oplysninger her: udviklerens anonymitetspolitik.

Data, der ikke er tilknyttet dig

Følgende data vil muligvis blive indsamlet, men de er ikke tilknyttet din identitet:

  • Lokalitet
  • Id'er

Fremgangsmåder vedrørende anonymitet kan variere, f.eks. baseret på de funktioner, du bruger, eller din alder. Læs mere

Understøtter

  • Familiedeling

    Op til seks familiemedlemmer vil kunne bruge denne app, når Familiedeling aktiveres.

Mere fra denne udvikler

Måske kan du også lide