Screenshots

Description

Gaat u op vakantie of zakenreis naar het buitenland en kent u de plaatselijke taal niet? In een vreemd land bent u in een onbekende omgeving, maar toch moet u naar een winkel, restaurant, hotel, u moet een auto huren of ´s-avonds uitgaan. Juist daarom is de Conversatiegids een noodzakelijke hulp in alle landen waarvan u de taal niet beheerst. Bovendien zijn de plaatselijke inwoners er altijd blij mee, als u alleen tracht in hun eigen taal met hen te spreken.

Met het Engels kunt u wel in 89, met het Duits in 10 en met het Italiaans in bijna 7 landen geholpen worden, maar deze Conversatiegids helpt u om zich praktisch overal in de wereld verstaanbaar maken. U hebt geen reis- of woordenboeken meer nodig.

Met de volledige verzameling van de Conversatiegids, die 22 talen bevat kunt u in ongeveer 215 landen terecht (zie http://www.ismartphrase.com/toepassing-reis-conversatie-landen).

Elke conversatiegids is verdeeld in 31 thema´s die het meest bruikbaar voor het reizen of dagelijks leven zijn (bijv. groeten en zich voorstellen, weer, openbaar vervoer, eten, logeren, bank).

De afzonderlijke thema´s houden zinnen (uitdrukkingen of woorden) in zoals samengesteld door moedertaalsprekers. De omvang vaan de thema´s dekt de meest gewone situatie´s waarin u zich tijdens de reis kan bevinden. Deze zinnen kunt u niet alleen lezen maar vooral beluisteren zodat het oefenen van de uitspraak een kinderspel wordt voor u. Indien u toch niet durft te spreken, kunt u de zin luid op laten horen en de applicatie „spreekt“ i.p.v. uzelf.

U kunt GRATIS en zonder enige verplichting kunt u uitproberen hoe de applicatie werkt en wat het allemaal bevat. Als u dat wenst kunt u gewoon direct van de applicatie de geluidsopnamen voor de door u gekozen talen of rechtstreeks het hele pakket van de conversatiegids in alle talen aankopen.

Na aankoop van afzonderlijke talen of de voordelige hele verzameling, liggen de zinnen klaar voor u om ze in uw iPhone, iPad of iPodtouch te downloaden. Daarna hoeft u niet meer on-line te zijn de zinnen zijn ter u beschikking wanneer u wilt. De afzonderlijke conversatiegids kunnen van elkaar verschillen afhankelijk van de eigenaardigheden van bepaald land (geografische, gastronomische, culturele, enz.).

Deze 31 thema´s vind u in alle talen:
* ALGEMENE UITDRUKKINGEN
* BEGROETINGEN EN KENNISMAKING
* VRAGEN EN ALGEMENE INFORMATIE
* TEGENGESTELDE WOORDEN
* HOTEL, ACCOMMODATIE
* RESTAURANT
* HET ONTBIJT
* VOORGERECHTEN
* SOEPEN
* HET VLEES
* VIS EN ZEEVRUCHTEN
* BIJGERECHTEN
* DE GROENTE EN DE SALADES
* HET FRUIT EN DE GEBAKJES
* DRANKEN
* KLACHTEN
* REIZEN PER TREIN
* REIZEN PER VLIEGTUIG
* REIZEN PER BOOT
* GEBRUIK MAKEN VAN HET STADSVERVOER
* EEN TAXI
* HET AUTOVERHUURBEDRIJF
* BEZICHTIGING VAN BEZIENSWAARDIGHEDEN
* DE ONTSPANNING EN DE CULTUUR
* WINKELS EN DIENSTVERLENING
* DE BANK
* HET POSTKANTOOR
* DE TELEFOON
* DATUM, TIJDSAANDUIDING EN WEER
* NUMMERS
* VAARDIGHEID

Elke conversatiegids houdt ongeveer het volgende in:
* 600 zinnen (afhankelijk van de concrete taalset)
* 30 minuut van opnamen
* 770 unieke woorden (woordenschat)

What’s New

Version 3.1

Thank you for your feedback - we process all of them.

* optimalization for iOS 9
* new function in the application
* minor improvements in the application

If you have any comments, send them support@euvit.com please. That is only way to let us know. We appreciate your positive reviews. Thank you.

Information

Seller
Euvit, s.r.o.
Size
64.4 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
17+
Unrestricted Web Access
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Engels $2.99
  2. Volledige collectie $19.99
  3. Tsjechisch $2.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like