iPhone képernyőfotók

Leírás

Csatlakozz az egyik legjobb társkereső alkalmazáshoz. Nálunk sok olyan funkció ingyenes, amiért máshol fizetned kell. Ingyenes a chat beszélgetés, ingyenes korlátlan szavazás és a . legfontosabb ingyen meg tudod nézni, hogy kiknek tetszel. Sokat dolgoztunk rajta, hogy legyen egy tényleg minőségi magyar fejlesztésű társkereső alkalmazás, amit reméljük meg fogsz szeretni. Folyamatosan fejlesztünk új funkciókat, szinte havonta lesz több update. Csatlakozz, érdemes lesz…

Ime néhány fontosabb funkció:

Rövid és egyszerű regisztráció:
Ezt fontosnak tartjuk, hogy ne kérjünk be mindenféle adatokat, csak a legszükségesebbeket. A minőségi tagság miatt vagy facebook-al vagy mobiltelefonszámmal tudsz majd regisztrálni.

Ügyelünk a profilok valódiságára:
Minden egyes profilt ellenőrzünk a regisztráció után, a nem megengedett tartalmat töröljük. Lehetőséged van a profilod egyszerű hitelesítésére.
Ha Te is elvégzed az egyszerű, profil megerősítést, utána adunk egy hitelesített jelzést és te is láthatod azokat, akik szintén megerősítették a valódiságukat.

Kiknek tetszel?
Azért hogy meggyorsítsuk, hogy megtaláld a párodat, ingyenesen meg tudod nézni, hogy kiknek tetszel.

100% ingyenes Chat:
Ha már valakivel párban állsz, akkor korlátlanul és ingyen tudtok beszélgetni.

Quick messages:
Ha nem akarod megvárni, hogy kölcsönösen lájkoljátok egymást, hogy elkezdődjön a beszélgetés, küldhetsz quick message-et afféle gyors üzenetet, ahol az üzenetváltásnak nem feltétele a kölcsönös tetszés.

Privátkép:
Tölts fel privát képet, amit nem lát más, csak az, akivel megosztod. Ezt te döntöd el, ki az akivel szeretnéd megosztani a privát képed.

Lájkok:
100% ingyen és korlátlanul tudsz szavazni!

Superlike:
Ha valaki nagyon tetszik, küldj neki superlike-ot! Akinek küldted, tudni fogja, hogy nagyon bejön neked!

Láthatatlan mód:
Ha úgy döntesz, hogy nem szeretnél minden felhasználónak látszani, hanem Te szeretnél válogatni, akkor ez a Te opciód. Állítsd be a láthatatlan módot, így a profilod rejtve marad, kivéve, ha Te teszed meg az első lépést. Csak az fog látni, akit lájkoltál.

Az alkalmazás legteljesebb használatához előfizetést vásárolhatsz. Prémium tagság vásárlásakor a vásárlás összegét az iTunes számládra terheljük. Az előfizetési idő lejártát megelőző 24 órával az előfizetésed megújul. Az automatikus megújulást bármikor kikapcsolhatod az iTunes Store-ba belépve, a beállítások menüben. A Prémium előfizetések díja havi 1390 forinttól havi 7990 forintig terjed. Az árak forintban vannak meghatározva és országonként eltérhetnek ettől az összegtől. Az előfizetési idő alatt az előfizetésedet lemondani nem tudod. Ha nem fizetsz elő Prémium Plusz tagságra, a szolgáltatás ingyenes funkcióit zavartalanul használhatod.

Automatikus előfizetés megújítás kikapcsolása:
Be kell jelentkeznie az Appstore-ba, majd a View Account menüpontban, a Manage App Subscriptions gomb megnyomása után tudja kikapcsolni az automatikus előfizetés megújítást.

Felhasználási feltételek: https://www.freelove.app/felhasznalasi-feltetelek/
Adatkezelési szabályzat: https://www.freelove.app/adatvedelem/

Remélünk találkozunk veled a freelove-on , ha bármilyen észrevételed vagy ötleted van az alkalmazással kapcsolatban, akkor írj az app@freelove.app címre.

Újdonságok

Verzió 1.1.4

Köszönjük, hogy használod a Freelove alkalmazást. Folyamatosan fejlesztünk és javítjuk az esetleges hibákat, ezért rendszeresen találsz itt frissitéseket
- javitottunk néhány hibát

Értékelések és vélemények

3.5 / 5
2 értékelés

2 értékelés

Alkalmazás adatvédelme

A(z) (Easynet kft) fejlesztő nem adott át információkat az Apple-nek a saját adatvédelmi eljárásairól és adatkezeléséről. További információkért tekintse meg a következőt: fejlesztő adatvédelmi szabályzata.

Nincs részlet megadva

A fejlesztőnek meg kell adnia az adatvédelmi részleteket a következő alkalmazásfrissítés beküldésekor.

Több

  • Családi megosztás

    Akár hat családtag is használhatja az alkalmazást, ha a Családi megosztás be van kapcsolva.

Ezeket is kedvelheti