Het beste van lokaal 17+

Lab 2021

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Het beste van lokaal is het platform voor alles wat er lokaal te vinden is bij jou in de buurt!

Met onze app willen wij jou helpen, eenvoudig lokaal te ontdekken, denk hierbij aan het vinden van lokale ondernemers, lokale activiteiten, lokale uitjes, maar ook waar je ook lokaal nieuws kan lezen zodat je altijd op de hoogte kan zijn van wat er lokaal speelt. Maar ook kan de app jou inspireren een nieuwe sportclub te vinden, de laatste advertenties te ontdekken of bijvoorbeeld een nieuwe baan bij jou in de buurt. Ook sturen we periodiek pushmeldingen uit voor de app. Maar dit is zo opgezet dat jij precies kan bepalen of en zo ja, welke notificaties jij wilt ontvangen.

Lokaal heeft het zwaar gehad afgelopen jaren, Corona heeft zijn impact gemaakt en daar hebben veel ondernemers maar bijvoorbeeld ook de culturele sector nog steeds last van. Het beste van lokaal, wil er niet alleen voor een paar ondernemers zijn maar voor alle. Dat maakt dat we bewust de kosten heel laag houden zodat zoveel mogelijk ondernemers, activiteiten, uitjes, advertenties, kranten, sportclubs, vacatures en radiostations kunnen aansluiten. We hopen dan ook snel een stap breder te kunnen zetten en nog meer mensen helpen om lokaal te ontdekken!

--ONTDEK LOKALE ADVERTENTIES--
Vind voordat je op pad gaat voor de lokale boodschappen al de beste deals bij de lokale ondernemers, zo hoef je nooit meer iets te missen.
Met de kaart functionaliteit kan je ook eenvoudig zien waar de lokale advertenties zich bevinden bij jou in de buurt, hiermee kan je voorafgaand goed je route plannen.

--VIND LOKALE ONDERNEMERS--
Zoveel ondernemers maar nergens duidelijk wie ze zijn en waar ze zijn. In de App vind je eenvoudig lokale ondernemers bij jou in de buurt.

--DIRECT BESTELLEN BIJ DE ONDERNEMER--
Met de tegel Bestel Direct kan jij als gebruiker direct bestellen bij de ondernemer. Hierdoor hoeven de ondernemers geen hoge commissies af te dragen aan de grote bedrijven. Op deze manier kunnen we elkaar helpen het beter te doen. Weet jij al bij wie jij je volgende maaltijd besteld?

--GA WERKEN IN DE BUURT—
Geen hele dagen meer in de auto in de file? Dat kan. Met de tegel vacatures helpen we jou inzichtelijk te maken wat voor toffe banen er in de buurt te vinden zijn. Weten of er iets voor jou tussen zit? Kijk dan nu in de app.

--KOOP DIRECT VAN DE BOER--
Verschillende lokale producenten gebundeld tot een lokale supermarkt van super verse producten zo uit de omgeving. Niks beters en lekkers dan te weten waar jouw eten vandaan komt. En via de App ook nog eens gemakkelijk te bestellen!

--ZIN OM TE SPORTEN--
Wel zin om te sporten maar weet je even niet wat? Laat je inspireren door de sportclubs uit jouw omgeving, neem contact op en ga mee met een proefles, zo ontdek je precies wat je leuk vindt.

--ALTIJD WAT TE DOEN, ACTIVITEITEN & UITJES--
Met de activiteiten en uitjes vind je altijd iets om te doen, voor nu, voor morgen of voor in de toekomst. Leef je uit in een Workshop, of kom luisteren naar live muziek, maak een heerlijke wandeling of bezoek een museum in de buurt.

--GEMEENTEZAKEN REGELEN--
Niet altijd leuk om te doen, maar wel makkelijk, regel jouw gemeentezaken via de App van Het beste van lokaal!

--OP DE HOOGTE ZIJN VAN WAT ER IN DE BUURT AFSPEELT?--
Met de krant in jouw binnenzak ben je altijd op de hoogte van lokaal nieuws, daarnaast kan je via de lokale radio luisteren naar verhalen die om je heen gebeuren.

We zijn gestart in de gemeente Soest, maar onze ambitie is landelijk. Zodoende willen we snel kijken hoe we omliggende gemeente kunnen toevoegen in de app, denk hierbij aan Amersfoort, Baarn, Leusden, De Bilt, Bilthoven, Hilversum en nog heel veel meer. Zou je vanuit jouw gemeente al willen deelnemen? Laat het ons dan vooral weten!

Klaar om ook nooit meer iets van lokaal te missen? Download nu snel de App en meld je aan!

What’s New

Version 5.0.17

- Build improvements.

App Privacy

The developer, Lab 2021, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle