Autoshkolla Kosovë - Testet 4+

Testet online & Literatura

Tenton LLC

Designed for iPad

    • 4.8 • 685 Ratings
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshme të përgatiteni për pjesën teorike për marrjen e patentë shoferit.

Testet:
Përmes testeve me pyetje të ndryshme do të keni shumë të lehtë përgatitjen e Testit Final.

Pyetjet:
Mangësitë që mund t'i keni në ndonjërën nga kategoritë e pyetjeve mund t'i përmirësoni këtu, ku pyetjet janë të ndara në kategori si:
- Situatat në trafik,
- Shenjat e trafikut,
- Semaforët,
- Personi i autorizuar,
- Shenjat (shënimet) rrugore,
- Rregullat e trafikut dhe sigurisë,
- Kryqëzimet dhe
- Faktorët që ndikojnë në ngasje,
- Eko-ngasja.

Literatura:
Mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale, ku janë të përfshira:
- Nocionet,
- Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal),
- Shenjat e personave të autorizuar,
- Rregullat e trafikut rrugor,
- Ilustrimet dhe
- Shenjat e tabelës së instrumenteve.

Kuizet:
Luaj & Mëso është veçori unike e Autoshkolla e përbërë prej pyetjeve të ndryshme nga testet, e cila ju mundëson t'i përvetësoni njohuritë për rregullat e përgjithshme të trafikut rrugor.

What’s New

Version 3.8

- Përmirësime dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hello@tenton.co

Ratings and Reviews

4.8 out of 5
685 Ratings

685 Ratings

Leutrim93 ,

Perfekt App

Aplikacion perfekt dhe shume i lehte per tu perdorur, secili qe don me msu per testet e autoshkolles merreni se eshte shume i pershtatshem dhe ka qasje shume te lehte

Developer Response ,

Faleminderit 🚗.

florim kastrati ,

Amazing 👍

Aplikacioni shum i mir ama mu sma bajti kryt i dhash 500 euro flm.

dodgerinho ,

Won’t even start. It crashes

Won’t even start. It crashes

Developer Response ,

Hi. App has been improved. Please try again.
Autoshkolla.

App Privacy

The developer, Tenton LLC, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Education
Shopping
Utilities
Utilities
Music
Utilities

You Might Also Like

Education
Education
Education
Education
Education
Education