Darwin 4+

BankInvest

Designed for iPhone

    • 5.0 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Darwin er en investeringsservice udviklet af BankInvest for en række danske pengeinstitutter og som tilbydes pengeinstitutternes kunder. Darwin gør det nemt for dig at investere dine penge, og du kan tilpasse din investering så den passer til din økonomi og tidshorisont. Darwin er et alternativ til at have dine penge stående på en opsparingskonto i banken. Du kan altid prøve appen, men du skal være kunde i et af de tilknyttede pengeinstitutter for at investere.

Investerer du til fremtidige muligheder? Eller har du et konkret mål, som din investering skal gå til? Darwin kan hjælpe dig med at få en idé om, hvor mange penge du skal investere, og hvor meget tid du skal bruge - men det er altid din beslutning, hvordan du investerer. BankInvests investeringsspecialister sørger løbende for, at investeringsbeviserne i Darwin følger de aftalte rammer, så du kan bruge tiden på det, der er vigtigt for dig. Du kan løbende følge udviklingen i din investering samt foretage ændringer alt efter din økonomiske situation.

I Darwin vælger du, hvordan din personlige investering skal se ud. Du vælger, hvor lang tid din investering skal løbe over, hvor mange penge du vil investere nu og fremover samt det produkt der passer bedst til din risiko- og afkastprofil. Uanset hvor længe du har valgt, at din investering skal løbe, kan du til enhver tid lukke din investering og trække pengene ud.

What’s New

Version 2.0.3

Tak fordi du vil investere med Darwin. Nu har du muligheden for at logge på med NemID og MitID. Vi ønsker dig en god dag!

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

App Privacy

The developer, BankInvest, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance