Screenshots

Description

(Magyar leírás lentebb / Hungarian description below)

This is a **MAGIC TRICK** imitating a lie detector, to reveal the spectator's chosen playing card.

This magic app has been developed mainly for MAGICIANS and MENTALISTS, but after reading the instructions almost anyone can perform the trick. If you have any questions or problems, please contact me at benke.smith@gmail.com

Have fun performing magic! :-)

EFFECT:
The spectator takes a card from a deck, and hides it so nobody can see it. Then you introduce the Lie Detector app, which can decide if someone was telling the truth or was lying (this is NOT true, as this app is just a fake lie detector). The spectator can hold the phone (or tablet) in their hands, you never touch the device after starting the app! The spectator says something about their card - they can tell the truth or lie ("it's a black card", "it's a number card" etc.), and then they put their finger on the screen. The Lie Detector will decide if they were lying or not. After a couple of statements, you can successfully reveal the spectator's card.

METHOD:
You will find detailed instructions inside the app.

=============================

Ez egy **BŰVÉSZTRÜKK** ami egy hazugságvizsgálót imitál, amely a mutatvány végén megjeleníti a néző által választott kártyalapot.

Ez az alkalmazás elsősorban BŰVÉSZEKNEK és MENTALISTÁKNAK készült, de a leírás alapján szinte bárki elő tudja majd adni. Ha kérdésed vagy problémád van, kérlek írj a benke.smith@gmail.com címre!

Jó bűvészkedést! :-)

A MUTATVÁNY:
A néző húz egy kártyát a pakliból, majd elrejti, hogy senki se lássa. Te előveszed a Hazugságvizsgálót, amely el tudja dönteni, hogy a néző igazat mond, vagy hazudik (ez persze nem igaz, hiszen ez az alkalmazás nem igazi hazugságvizsgáló). A néző a tenyerén tartja a telefont (vagy táblagépet), az alkalmazás indítása után te már nem érsz hozzá! A néző mond valamit a választott kártyájáról - mondhat igazat, de hazudhat is ("fekete kártyát húztam", "számos kártyát húztam" stb.), majd ráteszi az ujját a képernyőre. A Hazugságvizsgáló pedig eldönti, hogy hazudott-e vagy sem. Néhány kijelentés és értékelés után te sikeresen megnevezed a néző kártyáját.

A TITOK:
Az alkalmazáson belül részletes instrukciókat találsz a program használatához.

What’s New

Version 2.1

- minor improvements and fixes
===========================
- kisebb fejlesztések és hibajavítások

Information

Seller
Oktatovideok Informatikai Beteti Tarsasag
Size
48.2 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like