iPhone Screenshots

Description

1. Kerro, mitä haluat myydä ja kenelle

Valitse peltokasvi, sen arvioitu määrä ja tilasi sijainti. Kohdista hintakysely valitsemillesi ostajille. Voit halutessasi rajata maakunnat, joihin haluat myydä. Lähetä hintakysely. Kysely on automaattisesti voimassa 7 päivää. Voit tehdä samaan aikaan useita hintakyselyjä eri viljaeristä.

2. Katso vastaukset

Kiinnostuneet ostajat vastaavat kertomalla, minkä hinnan olisivat valmiita maksamaan erästäsi. Kaikki saamasi tarjoukset näkyvät puhelimessasi. Näin pystyt helposti vertailemaan ostajien antamia, taatusti ajankohtaisia hintatarjouksia.


3. Valitse sopiva hintatarjous ja myy, jos haluat

Sinun ei ole pakko myydä ilmoittamaasi viljaerää, jos hintatarjoukset eivät tyydytä. Kun hyväksyt valitsemasi tarjouksen, Viljatori lähettää kaupan tiedot molemmille osapuolille ja sovitte toimituksesta keskenänne. Palvelun käytöstä maksetaan vasta, kun kauppa toteutuu. Kaupankäyntimaksu on 1€ + alv per tonni ja se laskutetaan ostajalta.

What’s New

Version 1.2.3

- Add Swedish Support
- Improve English Translation

App Privacy

The developer, fpipartners, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like