iPhone Screenshots

Description

Prima aplicație din România pentru determinarea păsărilor a fost tradusă și adaptată condițiilor din țară de către Asociația Grupul Milvus. Le mulțumim celor două organizații care au conceput împreună determinatorul și care ne-au pus la dispoziție aplicația: Societatea Maghiară Ornitologică și pentru Conservarea Naturii - Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) – BirdLife Ungaria și Asociația de tineret Pui de lup - Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület. Traducerea și adaptarea nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul financiar al tuturor celor care au susținut Grupul Milvus la Swimathon Mureș 2018 și al celor care au redirecționat 2% din impozitul pe salarii sau pensii. Le mulțumim pentru sprijin și încredere!
Determinatorul oferă ajutor în identificarea a 157 de specii comune de păsări din România. Sperăm că vom putea completa aplicația cu toate speciile din România cât mai curând. Pentru a facilita determinarea speciei, s-au introdus câteva elemente de căutare, cum ar fi: aspect, habitat și culoare penaj. Speciile vor apărea în funcție de frecvență și de anotimp.
Alte funcții:
- Enciclopedie păsări: Dacă nu dorești să determini specii și vrei doar să te familiarizezi cu păsările, aici poți găsi descrierile, ilustrațiile și sunetele tuturor speciilor disponibile în aplicație.
- Joc: Testează-ți cunoștințele despre cele mai des întâlnite păsări din România!

Funcții:
- Determinator de păsări
- Enciclopedie păsări
- Joc
- 157 specii de păsări, 269 imagini
- 203 sunete specifice

What’s New

Version 1.0.3

- Corectare erori

Information

Seller
HPS Experience Ltd.
Size
71.6 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like