Pronkjewailspel 4+

BlackCup

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Het Pronkjewailpad is een succesvol langeafstand wandel- en fietspad door Groningen, opgedeeld in een Noordroute (250 km) en een Zuidroute (350 km). Deelnemers maken op een (inter)actieve en verrassende manier kennis met Groningen, want zij moeten in elk dorp op de route minstens één stempel halen. Ruim 280 lokale ondernemers en andere toeristische, recreatieve en culturele organisaties in Groningen zijns stempelpost en bieden de wandelaars een ‘Pronkjewail’ aan: een gastvrij gebaar. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van een souvenir, het proeven van een stukje poffert, een expositie bekijken, of een toren beklimmen.


De organisatie het Pronkjewailpad biedt het pad en de stempelposten nu ook digitaal aan. Het Pronkjewailspel is een online alternatief voor én aanvulling op het fysieke Pronkjewailpad. Kun je even niet naar Groningen komen om het pad te wandelen? Dan blijft het Pronkjewailpad via dit spel altijd toegankelijk, en kun je Groningen blijvend ontdekken. Ga je het Pronkjewailpad wel écht lopen? Dan is dit spel een mooie extra uitdaging tijdens het wandelen.


Deze app telt jouw stappen via de Apple Gezondheid-app app en bepaalt daarmee het aantal kilometers dat jij hebt gelopen. Alle (combinaties van) bewegingen tellen mee. Denk aan traplopen, bewegen op de hometrainer of loopband, (indoor) fitness of een wandeling in de buurt of in de tuin. Vijf kilometer bewegen staat dus gelijk aan vijf kilometer op het virtuele Pronkjewailpad.


Je ziet jezelf bewegen op de interactieve routekaart van het Pronkjewailpad. Onderweg komt je in elk dorp een stempelpost tegen. Daar moet je een vraag beantwoorden om een stempel en punten op jouw digitale stempelkaart te verdienen. Middels deze ‘DOE-activiteiten’ leer je Groningen op een interessante manier kennen!

Deze app gebruikt Apple Health om uw stappentellerdata uit te lezen.

What’s New

Version 1.0.7

Kleine verbeteringen

App Privacy

The developer, BlackCup, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Sports
Travel
Sports
Sports
Health & Fitness
Sports

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness
Medical