iPhone Screenshots

Description

Het Pronkjewailpad is een succesvol langeafstand wandel- en fietspad door Groningen, opgedeeld in een Noordroute (250 km) en een Zuidroute (350 km). Deelnemers maken op een (inter)actieve en verrassende manier kennis met Groningen, want zij moeten in elk dorp op de route minstens één stempel halen. Ruim 280 lokale ondernemers en andere toeristische, recreatieve en culturele organisaties in Groningen zijns stempelpost en bieden de wandelaars een ‘Pronkjewail’ aan: een gastvrij gebaar. Denk bijvoorbeeld aan het meegeven van een souvenir, het proeven van een stukje poffert, een expositie bekijken, of een toren beklimmen.


De organisatie het Pronkjewailpad biedt het pad en de stempelposten nu ook digitaal aan. Het Pronkjewailspel is een online alternatief voor én aanvulling op het fysieke Pronkjewailpad. Kun je even niet naar Groningen komen om het pad te wandelen? Dan blijft het Pronkjewailpad via dit spel altijd toegankelijk, en kun je Groningen blijvend ontdekken. Ga je het Pronkjewailpad wel écht lopen? Dan is dit spel een mooie extra uitdaging tijdens het wandelen.


Deze app telt jouw stappen via de Apple Gezondheid-app app en bepaalt daarmee het aantal kilometers dat jij hebt gelopen. Alle (combinaties van) bewegingen tellen mee. Denk aan traplopen, bewegen op de hometrainer of loopband, (indoor) fitness of een wandeling in de buurt of in de tuin. Vijf kilometer bewegen staat dus gelijk aan vijf kilometer op het virtuele Pronkjewailpad.


Je ziet jezelf bewegen op de interactieve routekaart van het Pronkjewailpad. Onderweg komt je in elk dorp een stempelpost tegen. Daar moet je een vraag beantwoorden om een stempel en punten op jouw digitale stempelkaart te verdienen. Middels deze ‘DOE-activiteiten’ leer je Groningen op een interessante manier kennen!

Deze app gebruikt Apple Health om uw stappentellerdata uit te lezen.

What’s New

Version 1.0.7

Kleine verbeteringen

Information

Seller
BlackCup
Size
61.5 MB
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like